Ermin Biberović BRUTALAN SUKOB ZADRUGARA U STUDIJU Izneli sav prljav veš i otkrili gde su sve planirali da imaju grupnjake! 21:26 Vip 0
Marija Kostić / Ermin Biberović SKANDAL U EMISIJI UŽIVO Slađa Lazić pokazala više nego što je trebalo! (FOTO) 22:09 Vip 0
Milica Veličković PRINC IZ DERVENTE OTERAO SULTANA! Slađa Lazić ponosna napustila Zadrugu, pa šokirala izjavom: "Nije me sramota što ne znam tablicu množenja" 07:50 Vip 0
Milica Veličković NIŠTA BEZ KREVETA! Zola ipak odlučio da bude prijatelj sa Slađom, ona na korak do suza 13:30 Vip 0
Milica Veličković NA METI OSUDA! Slađa ušla u sukob sa ukućanima, Bilal joj sasuo sve u lice: "Zamisli čime se ti hvališ" 08:35 Vip 0
Milica Veličković SLAĐA NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Poršelina prolila gorke suze, derventski kazanova joj ponovo srušio snove! 14:30 Vip 0
Milica Veličković ZALJUBILA SE, A ON MISLI SAMO NA JEDNO! Slađa pala u očaj, suza suzu stiže, Zola hladan kao špricer 10:45 Vip 0
M. Kostić DOBILA FILMSKI POLJUBAC, PA JOJ ISPALA POZADINA Slađa poprimila brdo pohvala na račun njenog izgleda, a onda je došao Zola 03:00 Vip 0
M. Kostić SVE JOJ ISPALO Izazovno izdanje Maje i Slađe, šokiraćete se kada vidite šta se vidi Marinkovićevoj 02:20 Vip 0
Milica Veličković UŽIČKA STANIJA RASPAMETILA DERVENTSKOG KAZANOVU! Slađana se uvukla u Zolin krevet i stajlingom ga raspametila, pokrila se preko glave pa uradila ovo! 11:20 Vip 0
Ermin Biberović ZADRUGARKA OTKRILA DA JE OVAJ UČESNIK GEJ Bio je sa našom poznatom starletom, a sada iznela i pravu istinu o njihovom raskidu 19:32 Vip 0
Milica Veličković "AKO ME TI NEĆEŠ, HOĆE DRUGAR TVOJ!" Slađa batalila Zolu, pa se bacila u zavođenje, Boki na sedmom nebu 11:50 Vip 0
Milica Veličković NIŠTA JOJ NE VERUJE! Zola na ivici da zauvek prekine odnos sa Slađom: "Vodiš me kao psa na lancu" 09:35 Vip 0
Milica Veličković SLAĐA IZJAVILA ZOLI LJUBAV, ON JOJ SE SMEJAO U FACU! Čolić ponizio "poršelinu", ona van sebe 08:30 Vip 0
Milica Veličković ŠOK POTEZ SLAĐE LAZIĆ Poršelina pala na kolena, pa obavila razgovor sa Zolom, on ne veruje šta sluša 14:15 Vip 0
Milica Veličković MAJA MARINKOVIĆ OPLELA PO ZOLI I SLAĐI Oštro ih iskritikovala, prijateljstvo pod znakom pitanja 13:55 Vip 0
Amina Jusović "NAVIKAO SAM SE NA TEBE" Brendon priznao emocije ovoj zadrugarki, pa dogovorili planove za posle rijalitija, ovome se niko nije nadao! 14:50 Vip 0
Amina Jusović "ON JE REKAO DA OVO MENJA SVE" Slađa do detalja opisala svoje emocije prema Zoli, otkrila da će se boriti, pa od njega tražila savet 14:10 Vip 0
Amina Jusović BELA KUĆA NA NOGAMA Zola i Slađa okončali sve probleme, pa vrelim poljupcem ozvaničili vezu! 07:42 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26