Alo/M.K. MORALI SU DA MU KAŽU Filip Car i Aleks Nikolić se peckali preko Bokija, dok njemu pokušavaju da pomognu 02:35 Vip 0
Pink/Alo/N.D. OGLASILA SE Nakon što je Bojan priznao da je zaljubljen u cimerku, Ivana Šašić poslala jasnu poruku 17:53 Vip 0
Alo/N.D. ZALJUBIO SE Bivši muž Ivane Šašić priznao emocije prema ovoj zadrugarki, svi u šoku 16:40 Vip 0
Pink.rs/Alo/N.D. PREOKRET Nakon što je Bojan rekao da se kaje zbog preljube, Ivana Šašić mu poručuje samo jedno! 15:25 Vip 0
Alo/E.B. BIVŠI MUŽ IVANE ŠAŠIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM O PREVARI: Njegova izjava će je DOTUĆI, prvi put otvorio dušu! 12:15 Vip 0
Pink.rs/Alo/N.D. ON JE PSIHOPATA Nakon što je rekao da je voli kao ćerku, Ivana Šašić oplela po bivšem mužu: Pretio mi i ucenjivao me 16:51 Vip 0
Alo/N.S. SKANDALOZNO Bojan Simić ne prestaje da šokira javnost: Bivšu ženu volim kao ćerku 13:00 Vip 0
Pink/Alo/M.K. HLEBOM SAM GA HRANILA, LJUDI SU ZGROŽENI Nakon skandalozne izjave Bojana Simića, oglasila se Ivana Šašić 18:00 Vip 0
Alo/M.K. BILAL ŠOKIRAO SVE ZADRUGARE Brajlović iznenadio svojom nominacijom, pa se okrenuo ka Maji i rekao da je zaljubljen u nju 01:00 Vip 0
Alo/M.K. ZADRUGARI UBEĐENI DA SU IM EMOCIJE VELIKE Zola priznao da strahuje od Marije Kulić, plaši se da će Miljana da ga ostavi kada je vidi 01:55 Vip 0
Alo/M.K. DEFINITIVNO JE ZAVRŠILA SA NJIM Maja besna na Bilala, prišla Palčici koja joj je rekla ovo za Brajlovića, ne može da veruje 02:00 Vip 0
Alo/M.K. CAR ULAZI U ZADRUGU 6 Zadrugar se izlanuo u programu uživo, mislio da ga kamere ne snimaju i otkrio sve 07:00 Vip 2
Alo/M.K. KAKVO TELO BOKI IMA Simić se skinuo ispred Maje Marinković i pokazao sa čime barata (VIDEO) 20:52 Vip 0
Pink/Alo/M.K. PREVARIĆE DEJANA Filip Car brutalno po Aleks, a ovo je rekao za Maju, haos u najavi 07:30 Vip 4
Alo/M.K. SA BUDALOM SE NE MOŽEŠ NI RAZVESTI Ivana Šašić se opet oglasila, iako je rekla da to više neće raditi, želi svoj mir nazad 21:09 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
KRVAVA ISTINA SA FRONTA, OVO JE POTPUNI MASAKR KOD SEVERENSKA! 90% bataljona BESKUĆNIKA poginulo, ostatak se predao! 19:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26