Alo/A.J. ZAPOČELA PROCES VANTELESNE OPLODNJE Manekenka želi drugo dete, oglasila se i otkrila kako se oseća: Treba imati hrabrosti 11:15 Vip 0
Blic/Alo/N.D. DRUGA JE OSOBA OTKAKO NIJE SA IVANOM Komšije razvezale jezik o životu Goce i Raše, evo šta kažu za bračni par 12:10 Vip 0
Republika/Alo/N.D. ZAKASNILA SAM ZA VANTELESNU OPLODNJU Branka Sovrlić ogolila dušu i priznala šta je najviše boli 23:10 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. PONOVO IDEM NA VANTELESNU OPLODNJU Seka Aleksić otvorila dušu pa priznala da priželjkuje još jedno dete 22:44 Vip 0
Alo/A.M. IŠLA SAM NA VANTELESNU Ceca otvorila dušu i prvi put otkrila nepoznate detalje iz života, a evo i kome je najviše zahvalna 15:41 Vip 0
24sedam/Alo/K.G. DOKLE GOD DIŠEM, NEĆU ODUSTATI! Sanja Maletić ogolila dušu o bolestima i neuspelim pokušajima vantelesne oplodnje 19:04 Vip 0
Alo/E.N. DIVNA VEST ZA BUDUĆE RODITELJE Podignuta starosna granica za vantelesnu oplodnju 09:48 Vesti 0
Alo/J.M. STIGLI SU REZULTATI! Goca Tržan iskreno o najvećoj borbi koju trenutno vodi za potomstvo, u emisiji priznala ovo! 19:15 Vip 0
Informer/Alo/J.J. VANTELESNA OPLODNJA JE TEŠKA MUKA! Goca Tržan iskreno o petom pokušaju da ostane u drugom stanju i depresiji kroz koju prolazi! 09:51 Vip 0
Blic/Alo/K.G. NJEN SLUČAJ DOTUKAO JE SVE! Anita Mančić prošla kroz pakao dok je vodila jednu od najtežih borbi, ali uzalud! 18:15 Razonoda 0
Pink/Alo/J.M. GOCA TRŽAN OTKRILA KOJA JE CENA VANTELESNE OPLODNJE! Pevačica iskreno o detaljima vezanim za ovu vrstu intervencije! 15:33 Vip 2
Alo!/ Olivera Konatar NE ODUSTAJE! Srpska pevačica na pragu šeste decenije ide na vantelesnu oplodnju, otkriveni svi detalji, a evo i koja lokacija je u pitanju! 07:00 Vip 0
Blic/Alo/J.M. GOCA TRŽAN NEIZMERNO ŽELI POTOMSTVO! Pevačica će se lavovski boriti da dobije dete, a njegovu podršku ima u svemu! 21:57 Vip 0
najžena.rs ISPOVEST SANDRE KOJA JE IMALA 14 VANTELESNIH OPLODNJI: Njena bitka za potomstvo je trajala punih 14 godina 11:59
Alo/Rts/I.T. SNAŽNA PORUKA ŽENE KOJA SE BORILA SA STERILITETOM Sandra je posle 14 vantelesnih oplodnji čula plač svog deteta! 11:46 Vesti 0
Alo.rs DRŽAVA POMAŽE BUDUĆIM MAJKAMA Od 2022. neograničen broj pokušaja vantelesne oplodnje 19:25 Vesti 0
Alo.rs/D. I. SPOČITAVALI SU MI S KOLIKO GODINA SAM ODLUČILA DA ZATRUDNIM Goca i Raša celu deceniju pokušavaju da dobiju dete! 16:49 Vip 1
Alo/Novosti/I.T. GRAD FINANSIRA VANTELESNU ZA 60 PAROVA Za porodice koje se bore sa sterilitetom izdvojeno je 19 miliona dinara 09:10 Vesti 0
Kurir/Alo.rs/I.T. NAKON 4 VANTELESNE, ZATRUDNELA POSLE VAKCINACIJE Bićeš mama je najlepša rečenica koju je čula! 12:46 Vesti 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
UVEĆANU PENZIJU PRIMIĆE SVAKAKO PRE BADNJEG DANA Građani su rekli svoje: Država radi! Ako je iko do sada radio, radi Vučić! 12:00 BIZ 0
KAŠLJALA SAM KAO MAGARAC Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek! 12:27