OVO JE PSEĆI ŽIVOT Veljko Ražnatović iznenadio priznanjem, javno otkrio detalje za koje javnost nije znala! 13:50 Vip 0
BIRAJTE ŠTA ŽENITE I MOLITE SE BOGU Veljko Ražnatović napravio pometnju, ljudi šokirani onim što je izgovorio 06:00 Vip 0
ŠTO BIH ODBIO NEŠTO ZA ŠTA SAM KRVARIO? Veljko Ražnatović konačno otkrio istinu o nacionalnoj penziji: "To su olimpijske kategorije" 22:40 Vip 0
VELJKO RAŽNATOVIĆ PROGOVORIO O KARLEUŠI Postavili mu nezgodno pitanje u emisiji, evo kako je bokser odgovorio 21:19 Vip 0
BAŠKARI SE, SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Otkriveno šta Veljko Ražnatović radi nakon što je Bogdanu izveo iz porodilišta 11:32 Vip 0
VELJKO RAŽNATOVIĆ IZVEO BOGDANU I SINA IZ PORODILIŠTA! Provukao se kroz garažu i pobegao od novinara, nije hteo da se snimaju 10:46 Vip 0
VELJKO RAŽNATOVIĆ OBJAVIO SLIKU SINA! Cecin naslednik ne može da sakrije emocije, pokazao šta radi mali Isaija 21:25 Vip 1
GODIŠTE VELJKA RAŽNATOVIĆA ŠOKIRALO JE SVE Juče je dobio treće dete, a niko ne može da veruje da je toliko mlad! 08:05 Vip 0
OVAKO IZGLEDA DOM VELJKA I BOGDANE U TITELU Ova prostorija privlači najveću pažnju, Ražnatovići mislili na svaki detalj! 07:30 Vip 0
ODBILA SAM GA, ZNALA SAM KAKAV JE! Evo kako je izgledao početak ljubavne romanse Veljka i Bogdane Ražnatović 05:30 Vip 0
CECA ZAPEVALA HIT BAJE MALOG KNINDŽE! Atmosfera na vrhuncu u domu Ražnatovića, Anastasija se potpuno opustila! 22:44 Vip 0
SPEKTAKULARAN VATROMET IZNAD VILE RAŽNATOVIĆA! Stigla i Anastasija iz Sevilje, gosti blokirali ulicu, dirljivi prizori! 22:22 Vip 0
VELJKU CEPAJU MAJICU ISPRED VILE NA DEDINJU! Stigao i Cecin zet, otkriveno i ko će pevati kod Ražnatovića 21:30 Vip 0
CECIN UNUK DOČEKUJE GOSTE ISPRED VILE NA DEDINJU! Mali Željko oduševljeno pozirao na kapiji, a tu su i oni 21:11 Vip 0
EVO KO JE PRVI STIGAO KOD RAŽNATOVIĆA NA PROSLAVU! Njih niko nije očekivao, otkrili i šta misle o imenu za naslednika! 20:56 Vip 0
CECA STIGLA U VILU U LJUTICE BOGDANA! Svi pričaju o njenom stajlingu, pojavila se u ovom izdanju, osmeh ne skida sa lica! 20:36 Vip 0
SVE JE SRREMNO ZA GALA PROSLAVU U DOMU RAŽNATOVIĆA! Dekoracija obara s nogu, Ceca vodila računa o svakom detalju! 19:50 Vip 0
ANASTASIJA OBJAVILA FOTOGRAFIJU VELJKOVOG SINA Ražnatovićeva ne može da sakrije sreću: Srce tetkino! 17:35 Vip 0
PRVA FOTKA VELJKA I NASLEDNIKA IZ PORODILIŠTA! Ražnatović se topi dok drži sina u naručju, Ceca objavila sve 16:56 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26