"JAVILI SU MI DA JE UMRO" Voditelj Granda saopštio tragične vesti: "Nosio sam ga na rukama" 10:00 Vip 0
SKANDAL U KOMPANIJI OPENAI: Inženjer se ubio pod misterioznim okolnostima kad je otkrio OVO! 17:33 Vesti 0
SMRT U DOMU MILANA MILOŠEVIĆA! Voditelj Elite teško podnosi gubitak, javno se oprostio rečima: ''Toliko svega smo prošli zajedno'' 16:27 Vip 4
MISTERIOZNA SMRT POZNATE GLUMICE Otišla je na jahtu sa mužem i više se nije vratila, šta se zaista dogodilo? 10:00 Razonoda 0
ESTRADA ZAVIJENA U CRNO! Poznati neutešni zbog smrti deteta (7) u Zagrebu, potresno se opraštaju 16:00 Vip 0
OVO JE ELVIS KOJI JE PREMINUO U ZATVORU U ZENICI Imao je debeo dosije, a do medija je stigla informacija da se predozirao 11:46 Hronika 0
"OPOZICIJA OKREĆE NIŠAN KA MENI, AKO MI SE NEŠTO DESI..." Dramatična poruka Jelene Karleuše, trpi jezive napade: "Mojoj deci prete smrću" 09:00 Vip 0
NAPRASNU SMRT BEBE ĆE REŠAVATI I ZDRAVSTVENA INSPEKCIJA Tužilaštvo naredilo šta treba istražiti 17:34 Hronika 0
TRAGEDIJA NA SCENI Smrt poznatog glumca niko nije mogao da očekuje, šta se stvarno dogodilo 12:15 Razonoda 0
FUDBALER PUCAO SEBI U GLAVU! Pevačica koja je bila u stanu, odmah pozvala policiju i pobegla 16:53 Vip 0
,,UREZALE SU MI SE U MOZAK" Gost hotela se prisetio posledica koje je doživeo nastradali Lijam Pejn, a ovaj detalj je prestravio sve 14:20
BRAT MARIJE ŠERIFOVIĆ PREMINUO JE MLAD! Izgubio je bitku protiv teške bolesti, govorila je o njemu samo jednom 12:25 Vip 0
LUTRIJA DONELA NESREĆU Loto dobitnica poginula, pobeda je donela sreću, ali je udes uduzeo život 09:45 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46