MANEKENKA POTROŠILA ČITAVO BOGATSTVO DA BI PRODUŽILA NOGE Sada se suočava sa jezivim posledicama, umesto kostiju ima šipke! 18:30 Razonoda 0
MILIONER PROKOCKAO 20 MILIONA EVRA O dečku crnogorske manekenke bruji svet, ona urlala na njega pred svima, a evo šta sada kaže o skandalu 18:13 Vip 0
MANEKENKA PROŠLA KROZ SKENER NA AERODROMU Začulo se pištanje...kada je otkrila šta joj se nalazi u glavi, vilica joj je pala od šoka! 10:38 Razonoda 0
DIJAGNOZA UŽASNA, TKIVO JOJ POTPUNO ISTRULILO Manekenki zbog teškog OBOLJENJA amputirali OBE NOGE (FOTO) 16:20 Razonoda 0
DESET MINUTA JE DELILO OD SMRTI Prošla je kroz pakao, amputirane su joj obe noge, a sve se desilo zbog tampona 12:55
MANEKENKA TVRDILA DA JU JE MUŽ TUKAO U TRUDNOĆI! Imala problem sa alkoholom, a onda se povukla sa javne scene! 13:05 Vip 0
DA LI JE PREPOZNAJETE? Manekenka važila za fatalnu lepoticu, a sada uhvaćena kako rovari po kontejneru 19:14
,,DOVOLJNO ME JE UPLAŠILA" Ćerka Sidni Kraford se prisetila prvog manekenskog saveta svoje mame, na ovo se mnoge ne bi usudile! 11:35
NJENA LEPOTA JE OBARALA SA NOGU Iman Bouvi je bila i ostala modna ikona, a evo kako izgleda u sedmoj deceniji 18:48
DO TEMELJA IZGORELA KUĆA SLAVNE MANEKENKE! Vredi sedam miliona dolara, uložila u imanje ogromne svote novca 17:55 Vip 0
ZANOSNA IRINA ŠAJK Zlatna satenska haljina stoji joj kao salivena, sa razlogom važi za najlepšu ženu na svetu 14:41
,,ĆERKA MI JE ŠEFICA" Naomi Kembel progovorila o majčinstvu u 50-im godinama, drugaricama rekla samo jedno 22:04
SLAVNA MANEKENKA UPECALA BRUTALNOG FRAJERA Ne razdvajaju se, a tek kad pročitate detalje o njegovom bogatstvu! 01:00 Vip 0
DAO MI JE KOVERTU I POSLAO NA ABORTUS! Potresna ispovest bivše manekenke ledi krv u žilama, a tu nije kraj užasima 19:32 Vip 0
BILI SMO UBEĐENI DA ĆE BITI MUŠKO! Supruga Predraga Rajkovića priznala kako je reagovala na vest da očekuje devojčicu 09:35 Vip 0
NJENO TELO NAUČNICI SMATRAJU NAJSAVRŠENIJIM IKAD Keli Bruk pokazala kako je izgledala sa 26 godina 16:12
NAJLEPŠA RIJALITI UČESNICA JE NAKON TEŠKE TRAGEDIJE NESTALA Predviđali su joj blistavu budućnosti, a evo kako danas izgleda! 16:39 Vip 0
SEKLI SU ME, KRENULA SAM DA SE DIŽEM... Manekenka o agoniji vantelesne oplodnje: Tekla mi je krv niz noge 15:49 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
PUTIN IMA NOVU TAKTIKU! Švedska primetila nešto čudno - stiglo UPOZORENJE: "Viđamo ih svake nedelje" 10:29 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ŽENE IH RAZGRABILE ČIM STIGNU, U PRODAVNICAMA IH SKORO NEMA Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih ima, izgleda kao milion dolara 10:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42