ŽAKLINU POKOPALA SOPSTVENA TELEVIZIJA Jedino Srbija izvukla svoje ljude iz Izraela (VIDEO) 13:41 Vesti 0
Alo; "SAD NASTAVITE KA PINKU" Žaklina Tatalović zaboravila da treba da bude novinar, diriguje protestima opozicije 20:31 Vesti 8
Alo.rs Žaklina Tatalović kuka da ju je Vučić "naterao" da dođe na konferenciju za medije, a bez njega ne bi postojala! 11:19 Vesti 21
Alo; POKUŠAJ POLITIZACIJE GRADSKE SLAVE Žaklina Tatalović uputila otrovan komentar na mrežama 14:31 Vesti 0
Alo! KOLIKO KOŠTA ŠAL ŽAKLINE TATALOVIĆ KOJI NOSI NA PROTESTU? Alo! istražuje - košta kao cela nečija plata! (FOTO) 19:45 Vesti 23
Alo! EVO KO PREDVODI POLITIČKE PROTESTE U BEOGRADU Na čelu kolone "nezavisna novinarka" Žaklina Tatalović! 19:38 Vesti 34
Alo; VUČIĆ UKANALIO ŽAKLINU SA N1! Pokušala da isprovocira predsednika Srbije, a onda je usledio hladan tuš! (VIDEO) 11:16 Vesti 361
Alo! NOVA NEBULOZA ŽAKLINE TATALOVIĆ Vučić morao da je uči kako da radi svoj posao! (VIDEO) 21:00 Vesti 282
Alo!/M.J. VUČIĆ NA PROVOKACIJE NOVINARKE N1: Nećete me naterati da budem nepristojan, umesto da se govori o rezultatima, uvek počnu napadi i laži! 11:29 Vesti 73
Alo.rs ŽAKLINA PONOVO LAŽE Evo šta je predsednik rekao: KiM su neki odavno na tacni predali! (VIDEO) 14:39 Vesti 69
Alo.rs VUČIĆ HRABRO STOJI UZ SRPSKE ŽRTVE Predsednik odgovorio Žaklini Tatalović: Žao mi je što vam to nije važno, ali ubistva dece ne smeju proći nekažnjeno! (VIDEO) 18:32 Vesti 1
Alo! PAVLE GRBOVIĆ STAKLENOM ČAŠOM GAĐAO ČLANOVE SNS Žaklina Tatalović napravila fatalnu grešku i objavila video na kom se vidi sve! 13:53 Vesti 5
Alo! VUČIĆ ODGOVORIO NA SRAMNE PROVOKACIJE NOVINARKE TELEVIZIJE N1 I za vreme tih, za koje radite, za vreme nijihove vlasti, nije mogao ni crtež da se napravi, a kamoli uradi Klinički Centar 11:19 Vesti 6
Alo.rs KAKVA ISPALA ŽAKLINE TATALOVIĆ! Tvrdila da na Homolju "ima malo zlata", a onda joj je akademik Cvetković zapušio usta! (VIDEO) 15:57 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6