Alo! Stefan Krkobabić: Predsednik Vučić na braniku nacionalnih i državnih interesa, odlučan i nepokolebljiv 19:22 Vesti 0
Alo! STEFAN KRKOBABIĆ: Očuvanje mira i jedinstva svih građana Srbije imperativ je vremena u kome živimo, PUPS – solidarnost i pravda daje punu podršku politici predsednika Vučića 20:19 Vesti 0
Alo/V.P. PUPS SA CENTROM ZA ISTRAŽIVANJA Stefan Krkobabić: Nema demokratije bez solidarnosti i socijalne pravde 17:39 Vesti 0
Alo! Krkobabić: PUPS daje punu i bezrezervnu podršku stavovima predsednika Vučića - 3P nema alternativu 14:23 Vesti 0
Alo! USKRŠNJA ČESTITKA MILANA KRKOBABIĆA Neka domovi vernika u vreme najradosnijeg hrišćanskog praznika budu ispunjeni ljubavlju, radošću i srećom 13:33 Vesti 0
Alo.rs Predstavnici beogradskog i republičkog PUPS-a razgovarali su večeras sa radnicima firme "Keramika" iz Mladenovca 21:21 Vesti 0
Alo.rs KRKOBABIĆ: Kuća u Mionici u selu Planinica, sa gotovo 2 hektara okućnice i još 64 kuće širom Srbije DOBILE NOVE STANARE (FOTO) 20:03 Vesti 0
Alo.rs SRBIJO, I MEDVEĐA I 4700 SELA SU SRBIJA! Krkobabić se obratio na skupu PUPS-a u Medveđi (FOTO) 17:14 Vesti 0
Alo/V.P. GARANTOVANA PENZIJA NAJMANJE 100 EVRA Krkobabić: Za ovu ideju imamo ogromnu podršku političara 17:00 Vesti 1
Alo KRKOBABIĆ: PENZIONERI, POLJOPRIVREDNICI, PROLETERI – Neraskidivo trojstvo Smedereva (FOTO) 18:30 Vesti 1
Alo.rs PUPS PORUČIO: "Pokažimo da zajedno možemo sve, glasajmo za listu broj 1 i u Republici i gradu i naravno broj 6 – Vučić predsednik!" 17:25 Vesti 0
Alo.rs KRKOBABIĆ: 3 P – tri puta POŠTENO! - poručio lider PUPS-a sa predizbornog skupa u Požarevcu 22:04 Vesti 0
Alo.rs RAKOVICA NA NOGAMA! Održan predizborni skup PUPS-a: "I penzija i dostojanstvo kroz različite socijalne i kulturne sadržaje" (FOTO) 15:58 Vesti 1
Alo/V.P. PREDSEDNICA GRADSKOG PUPS-A RUŽICA BELANOVIĆ: Mi smo gradili Beograd, a zauzvrat podržavamo penzionere 17:23 Vesti 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
PUTIN IMA NOVU TAKTIKU! Švedska primetila nešto čudno - stiglo UPOZORENJE: "Viđamo ih svake nedelje" 10:29 Vesti 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 09:42 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06