''SMETALO BI MI DA SADA IMAM OCA'' Šok izjava Sandre Afrike: ''On je primer kakav ne treba biti roditelj'' 17:40 Vip 0
"ZATEKLA SAM JE GOLU U STANU, ON JE ZAMERIO ŠTO SAM JAVNO REKLA" Sandra Afrika raskrinkala koleginicu, konačno se sve saznalo! 12:25 Vip 1
PEVAČICA NAPUSTILA 12 GODINA STARIJEG PARTNERA Progovorila o prevari: "Sagradili smo sve, htela sam da mu rodim dete" 18:30 Vip 0
"OTAC ME JE ŠIŠAO NA ĆELAVO" Stravična ispovest Sandre Afrike ledi krv u žilama: "Onda je samo otišao i nikad se nije javio" 19:30 Vip 0
POZNATA PEVAČICA DOBILA AVION NA POKLON Otkrila ko joj je kupio luksuznu letelicu, u njoj samo muška posada! 19:15 Vip 0
ZGROZILA SE KADA JE OVO ČULA! Ova pevačica ne nosi donji veš, a evo šta Nataša Bekvalac kaže o tome 20:30 Vip 0
DEČKO PUCAO U SEBE NA NASTUPU SANDRE AFRIKE Stravični detalji: "Pao je ispred mene, svuda je bilo krvi" 20:35 Vip 0
"OBEĆAO ME JE GAZDI DISKOTEKE" Sandra Afrika nakon mnogo godina progovorila o odnosu sa Mikišom! 20:00 Vip 0
NAPRAVIO MI JE SKANDAL, A ONDA ME POZVAO I REKAO: "KAKAV MARKETING" Pevač izazvao haos koleginici, ona se oglasila, više ne želi da ćuti 08:20 Vip 0
"URADILA SAM SILIKONE DA NE BIH NOSILA BRUSHALTER" Pevačica progovorila o intimi, donji veš ne nosi ni kada nastupa! 15:40 Vip 0
SANDRA AFRIKA OTKRILA ISTINU O MILETU KITIĆU! Pevačica objasnila kako je sve puklo: "I ja sam bila bitna njemu!" (VIDEO) 15:50 Vip 0
OPKOLJEN AUTOMOBIL NAŠE PEVAČICE! Svi u šoku zbog onoga što se desilo nasred ulice (VIDEO) 15:15 Vip 0
SANDRI AFRICI U TANGAMA SEVA CELA ZADNJICA! Publika u neverici gledala pevačicu, nastupala polugola, komentari pljušte! (VIDEO) 20:20 Vip 0
KOMŠIJE RASKRINKALE SANDRU AFRIKU! Otkrile pravo lice pevačice i razvezale jezik: Preko dana je zakamuflirana, uveče izađe polugola" 16:40 Vip 0
''MNOGO SAM MU DONELA'' Kako je puklo prijateljstvo i saradnja Sandre Afrike i Mileta Kitića zbog Marine Tucaković 19:40 Vip 0
"ČINILA SAM IM DOBRO" Sandra Afrika priznala da li ju je tukla žena Mileta Kitića, sve javno ispričala! 14:25 Vip 0
DEČKO PUCAO U SEBE NA NASTUPU SANDRE AFRIKE Stravični detalji: "Pao je ispred mene, svuda je bilo krvi" 12:15 Vip 0
PEVAČICA IMA JASAN STAV O SUROGAT MAJČINSTU Odmah se dotakla Marije Šerifović: "Ne bih mogla kao ona, hoću da..." 22:45 Vip 0
PEVAČ NASKOČIO NA KOLEGINICU Usred nastupa pokušao ovo, zbog njene reakcije bruje mreže (VIDEO) 17:55 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46