Alo/E.B. MAJA ŠUTNULA ZVEZDANA Prelomila i donela odluku, ne želi više ni da čuje za njega, a sada mu je zadala udarac! (FOTO) 07:20 Vip 0
Alo/A.J. PRODUKCIJA UNELA MISTERIOZNI PREDMET Zadrugar ostao zatečen, od kad je ovo video, ponavlja samo jedno! 06:45 Vip 0
Alo/A.J. ANĐELA OD RODITELJA DOBILA I OVO Zadrugarka nikad srećnija jer su joj se konačno javili najmiliji, ali to nije sve! 06:00 Vip 0
Alo/A.J. ORI SE BELA KUĆA Ana i Miljan u žestokoj raspravi oko boli koju je doživela kao prevarena žena, Vračević ovim urnisao Zvezdana! 22:40 Vip 0
Alo/A.J. SRAMOTNO Miljan omalovažava Bilalov porodični posao, pokušava da ga iskompleksira! 22:15 Vip 0
Alo/A.J. RASKID KOMBINACIJE PROŠAO MIRNO Maja odmah dotrčala i ponosno saopštila Slađi da se otarasila Zvezdana 22:00 Vip 0
Alo/A.J. NIJE DUGO SAMOVAO Čim je čula da je raskinuo, Valentina uskočila u Zvezdanov krevet, pa uradila ovo! 21:40 Vip 0
Alo/A.J. "NISAM TI JA ANĐELA, ZAVRŠAVAM OVU SPRDNJU" Maja Zvezdanu dala najbolniju šut-kartu, ovo će zauvek pamtiti! 20:55 Vip 0
Alo/A.J. ZAHLAĐENI ODNOSI Zvezdan pokušao da se otarasi Maje, pa osetio njen gnev: Ti misliš da ja ne vidim šta nameravaš?! 20:40 Vip 0
Alo/A.J. POTPUNO DRUGAČIJI Sanja Grujić i Marko Stefanović odlučili su se na novi potez, ovo niko od njih nije očekivao! 20:15 Vip 0
Alo/A.J. DALA MU ULTIMATUM Slađa zabranjuje Zoli da koristi ove dve stvari, njemu to najteže palo! 19:50 Vip 1
Alo/A.J. "JA SAM IZROD, NIJE ZASLUŽILA TO OD MENE" Zola se rasuo u komade, ne može da dođe sebi zbog krivice koju oseća prema majci, evo kakav savet je dobio od Zvezdana 19:20 Vip 0
Alo/A.J. NISU JE IZNEVERILI Anđela oduševljena poklonima koje je dobila od podrške, ispunili sve njene želje sa podugačkog spiska! 18:49 Vip 0
Alo/A.J. "IZGLEDAŠ KAO LUTKA BEZ KOSTIJU" Brendon sasuo Maji sve u lice, ona se zabezeknula! 18:25 Vip 0
Alo/A.J. POKLONIMA PREPUNILI SOBU Đuričići odrešili kesu, ćerki poslali sve što je želela, a poseban dar su imali za Lepog Miću! 17:53 Vip 0
Alo/A.J. PRVO JAVNO OGLAŠAVANJE PORODICE ANĐELE ĐURIČIĆ Mislila da roditelji ne mogu da joj oproste bruku, a oni joj uputili ove reči! 17:38 Vip 0
Alo/A.J. "MAJKA ĆE TI SLAVITI NOVI DAN ROĐENJA" Zadrugari čitali čestitike, a posebnu je dobila Ana Ćurčić, dobila važnu poruku! 17:32 Vip 0
Alo/A.J. VELIKI ŠEF POSLAO PISMO Zadrugari će Đurđevdan obeležiti u skladu sa danom žalosti 17:10 Vip 0
Alo/A.J. "TI BI DA ME ŽENIŠ" Zola zaključio da se zaljubio, ne želi da se odvajaju, pa predložio Slađi ovo! 16:50 Vip 0
Alo/A.J. ANĐELA VAN SEBE ZBOG NJEGOVE BLIZINE Zvezdan joj prišao, od uzbuđenja joj zadrhtale ruke, a on je pitao samo jedno! 16:26 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
KRVAVA ISTINA SA FRONTA, OVO JE POTPUNI MASAKR KOD SEVERENSKA! 90% bataljona BESKUĆNIKA poginulo, ostatak se predao! 19:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26