EVO KAKO SU SE BRANILE UBICE IZ POŽAREVCA PRED TUŽIOCEM Ubili cimera sekirom, pa telo ostavili u sobi 09:00 Hronika 0
"ČUDIO SAM SE ŠTA ĆE MU TO U ŽIVOTU?!" Prijatelj likvidiranog vođe Partizana iz Zemuna u šoku nakon ubistva Tadije Pantića 08:30 Hronika 1
GLAVA ŽRTVE SMRSKANA, TELO OSTAVLJENO U SOBI Detalji stravičnog ubistva kod Požarevca 07:46 Hronika 0
TADIJA VIDEO DA GA UBICA PRATI PRE NEGO ŠTO GA JE IZREŠETAO! Novi trag u istrazi likvidacije na Novom Beogradu 06:00 Hronika 0
SLUČAJ OD KOG SE LEDI KRV U ŽILAMA Godinama se prerušavao u pokojnu majku, razlog će vas zgroziti 23:08 Vesti 0
SASLUŠANE UBICE IZ POŽAREVCA, UBILI ČOVEKA SEKIROM Evo kako su se branili u tužilaštvu 15:31 Hronika 0
DETALJI LIKVIDACIJE VOĐE NAVIJAČA (23) NA NOVOM BEOGRADU Upucan sa najmanje 5 metaka, ubice odjurile na skuterima 11:02 Hronika 0
DVA PUTA BIO META Vozio se u blindi, ubili ga kod trafike, detalji ubistva navijača Partizana iz Zemuna 14:57 Hronika 0
UGOVORILI MU SASTANAK PA GA UBILI Otkriveno ko je likvidiran na Novom Beogradu, dva puta bio meta 14:19 Hronika 0
ČULO SE OKO ŠEST PUCNJEVA, A ONDA JE PRONAĐENO TELO Policija na uviđaju pronašla, kesicu, a to možda može da otkrije motiv ubisvta 13:42 Hronika 0
KAMERE OTKRIVAJU DETALJE SMRTI NA NOVOM BEGRADU Nakon što je čula pucnje, radnica se zatvorila u trafiku 12:56 Hronika 0
KRVAVI ARANĐELOVDAN U BATAJNICI, 2005. Pijanac ležao na pruzi, pa 19 puta ubo nožem devojčicu (13) koja je prišla da mu POMOGNE 11:26 Hronika 0
OGLASILO SE TUŽILAŠTVO IZ KIKINDE U VEZI UBISTVA NA SALAŠU Deka premlaćen držaljem sekire, pa zadavljen! 10:47 Hronika 0
SLUČAJ KOJI JE ZGROZIO AMERIKU, DOBIO NEOČEKIVANI EPILOG Prvo je čoveka ubio, a onda mu na groblju radio nešto jezivo... 06:00 Vesti 0
UBICA ALIJA BALIJAGIĆ KUKAO NA SUĐENJU "Srpski organi su jedva čekali da me se oslobode!" 06:00 Hronika 0
ANISU ODREĐEN PRITVOR Uhapsili ga zbog krvničkog ubistva, a on tražio da ga puste na slobodu! 06:00 Hronika 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46