Ilda Šaulić
Alo!/Rajko Ristić
Prinova stiže na jesen: Ilda Šaulić

Alo!/Rajko Ristić

Ilda Šaulić, Foto: Rajko Ristić

Ilda ističe da je zadovoljna kako se on ophodi prema kandidatima i koleginicama iz žirija i ne zamera pevačici Maji Nikolić što se sa njenim ocem šali na seksualnoj osnovi.

 

- Svi oni su kolege i dugo se poznaju. Sve te njihove šale su meni simpatične - kaže Ilda i dodaje da joj je drago što je Šaban postao blag prema takmičarima. 

- U početku je bio krut i strog. Sada se opustio, dobar je i kompetentan. Takođe, vidim da mu prija što je u krugu žena - priznaje pevačica.

Šaban u

screenshot Pink

Šaban u "Pinkovim zvezdama", Foto: screenshot Pink

Šaulićeva kaže da nisu tačne glasine da se sa suprugom Bojanom i ćerkom Emom seli iz Srbije.

- To nije tačno. Bojan radi u Americi. Posao ga obavezuje da tamo provodi dosta vremena, ali je često i u Srbiji. Njegov posao odlično funkcioniše i odavde. Mi ćemo verovatno na proleće svi zajedno da odemo u Ameriku. Tada će devojčica dovoljno da poraste da može da izdrži duže putovanje. Ići ćemo tamo da malo budemo sa tatom i vratićemo se, naravno - otkriva lepa pevačica i ističe da se iz porodične kuće preselila u novu, gde živi sa mužem i ćerkom.

Ilda i suprug Bojan

Predrag Dedijer

Ilda i suprug Bojan, Foto: Predrag Dedijer

Ilda se prisetila trudničkih dana, tokom kojih je radila na adaptaciji novog doma.

Šaban volim mog muža

Ilda kaže da nisu tačne glasine da njen otac Šaban Šaulić nije bio oduševljen što je odabrala Bojana za svog životnog saputnika.

- Moj tata je oduševljen svime što se meni desilo prošle godine. Naravno da voli mog muža i da nema ništa protiv njega, to je apsurdno. Mislim da boljeg zeta nije mogao da dobije, a to i on sam kaže - tvrdi pevačica

- Nije me selidba umorila. Ja sam uživala, iako sam bila u drugom stanju. Meni je trudnoća tako brzo prošla jer sam imala mnogo obaveza. Bila sam veoma kreativna po pitanju uređenja doma - kaže Ilda i objašnjava koliko joj se život promenio posle udaje za Bojana i rođenja ćerke.

- Sada su prioriteti drugačiji. Porodica je nešto što ti promeni život, ali moram da naglasim da sve što sam imala i pre muža i deteta, prijatelje i karijeru, sve to i dalje funkcioniše dobro, samo su se prioriteti promenili. Snimila sam novu pesmu, ne odričem se muzike, a to pokazuje da sve može da se uskladi - tvrdi plavokosa pevačica, koja je srećna i što je liniju dovela u red.

- Moja sreća je ta što se nisam mnogo ugojila u trudnoći - kaže ona.