Kventin Tarantino
Screenshoot Youtube
Kventin Tarantino

Screenshoot Youtube

Kventin Tarantino, Foto: Screenshoot Youtube

Uma nedavno je progovorila o nemilom događaju, a potom objavila snimak istog. Mnogi su počeli da preispituju Tarantinovo ponašanje.

Naime, Turmanova tvrdi da joj je reditelj ustupio snimak nezgode kako bi se bar delimično iskupio za njenu patnju, pri čemu je izrazio “duboko žaljenje zbog tog žalosnog događaja”. Sada se oglasio Tarantino i nesreću opisao kao “najveću grešku svog života”.

– Uma i ja smo dugo razgovarali o svemu što planira da uradi, kako će podeliti priču o Vajnštajnu, kako će razjasniti nesreću na snimanju filma – rekao je Tarantino, prenosi Daily Mail.

– Dobio sam mnogo negativnih komentara nakon objavljivanja njenog članka, ali i neka. Došao sam tada na snimanje srećan i rekao joj da sigurno to može da izvede. Kriv sam jer sam pogrešio, ali pre nje, ja sam vozio kola, prešao istu rutu i rekao joj "biće OK, put je pravi, biće OK, sigurna si". Ali, nije bila. Pogrešio sam, nisam je naterao da uđe u kola, ali sam znao da sam samo ja kriv, jer mi je verovala – ispričao je Tarantino i dodao da u prvi mah nije bio svestan šta se događa.

– Snimali smo, u tom trenutku se ona slupala, u prvi mah nismo bili svesni šta se dešava. Kada su je odvezli u bolnicu osetio sam bol zbog svega što se desilo. Gledajući kako se bori da zadrži volan, sećajući se kako sam joj tupio da je sve sigurno, da ona to može… Srce mi se slomilo – osim toga što je ova nesreća najveća žaljenja u mojoj karijeri, jedno je od najvećih žaljenja u mom životu – rekao je Kventin.

Uma Turman

Profimedia

Uma Turman, Foto: Profimedia