Sve je  spremno  za veselje  godine
Mitar Mitrović
Sve je  spremno  za veselje  godine
Sve je spremno za veselje godine, Foto: Mitar Mitrović

 

Kako je buduća mlada zadužena za organizaciju, njena želja je bila da joj na najvažniji dan u životu peva Tanja Savić. Kako “Alo!” saznaje, zvezda “Granda” je odmah prihvatila poziv, a zajedno sa njom goste će uveseljavati i orkestar Ace Sofronijevića.


- Severina je upoznala Tanju Savić kada je Keba imao koncert u Loznici. Na žurki posle nastupa, Tanja je otpevala nekoliko pesama, što je Severinu oduševilo. Kada su ona i Igor pričali o tome ko bi mogao da im peva na veselju, hrvatska pevačica je odmah predložila Tanju, a sa njom su se složili svi Kojići, koji je privatno poznaju i vole kako peva. Osim zvezde “Granda”, angažovali su i orkestar Ace Sofronijevića. Mladina želja je da joj zapeva i Ana Bekuta, što će se sigurno dogoditi, jer će Ana i Mrka biti među svatovima i ne sumnjam da će Bekuta ispuniti Severini želju i otpevati nekoliko numera - priča nam dobro obavešteni izvor i dodaje da su pripreme uveliko u toku.


- Svi su veoma uzbuđeni i srećni! Ovo je prvo venčanje i Severini i Igoru i raduju se 22. novembru. Vučkovićeva je odabrala venčanicu i večernju haljinu, Igor je već našao odelo. Na svadbi će se naći veliki broj Sevkinih i Kebinih kolega, tako da će biti i više nego veselo. Svadba će biti u jednom od najpoznatijih beogradskih hotela, a organizovanje venčanja i slavlja Igor i Severina rade uz pomoć porodica. Kako kažu, žele da uživaju u svakom trenutku planiranja i realizaciji - završava izvor blizak hrvatskoj pevačici i malom Kebi.

Ko kaže da ona  nema tezge:  Tanja Savić
Ko kaže da ona nema tezge: Tanja Savić, Foto: Mitar Mitrović


Pozvali smo Tanju Savić kako bismo proverili informaciju, ali je do zaključenja broja ostala nedostupna za komentar.

 

Zabranjeno korišćenje telefona na svadbi!

Severina Vučković i Igor Kojić su na pozivnicama naglasili da je korišćenje telefona i kačenje slika na društvene mreže strogo zabranjeno. Mladenci su se već dogovorili sa jednim poznatim magazinom, koji će imati prava da fotografiše njihovu svadbu. Kao i mnoge druge poznate ličnosti, i hrvatska pevačica i njen verenik odlučili su da izbegnu medije, zbog čega će imati i veliki broj pripadnika obezbeđenja koji neće dozvoliti da se tog dana bilo ko od predstavnika medija “ušunja” u restoran.