Tamara Marinković
Instagram / tasa_trofeji
Tamara Marinković

Instagram / tasa_trofeji

Tamara Marinković, Foto: Instagram / tasa_trofeji

On kaže da Tamara ima psihičkih problema i da je spopadala profesore u školi, upadala im u kabinete i zaustavljala ih na hodniku i govorila im da je zaljubljena u njih.

- Oblačila se provokativno, dekolte, uske i kratke majice, napadno se šminkala, ma mobingovala je ljude! Svi su se žalili na nju. Prvi bih prijavio kolege da su bili sa njom! Ma odveo bih ih u policiju direktno, ali to nije istina. Nastavnici imaju traume od nje. Roman je samo plod Tamarinih želja i problema koje ima - priča profesor Blanuša.

Ovaj profesor je u njenom romanu odbio da bude sa njom i odveo je kod psihologa.

Blanuša otkriva da se Tamara i njemu udvarala, a da je on pokušavao da joj pomogne da se poboljša i da joj je bio kao roditelj. To što ju je odveo kod psihologa nije urodilo plodom.

 

- Tamara je dete razvedenih roditelja, zapuštenog vaspitanja i obrazovanja. Lutala je kro život, tražila svoj put, imala problematično društvo. Znao sam za njene veze van škole i sve su bile problematične. Posle završetka srednje škole nije ništa upisala, već se zabavljala sa sponzorima kojima može da bude unuka. Sram je bilo za sve što je uradila s ovom knjgom. Saobraćajna škola je za ponos, a ona me je strašno razočarala - napomenuo je profesor.

Tagovi

Komentari (9)

Secam se ...

25.07.2016 05:12

Ruzno je da jedan profesor na ovakav nacin prica o svojoj ucenici, bez obzira da li je ona ovakva ili onakva i da li je roman istinit ili je fifikcija. Verovatno ima potrebu da se nesto pravda.

saw

25.07.2016 08:42

@Secam se ... - ruzno je da se brane kojekakve koje pokusavaju da dodju do slave makar i preko leseva

DR.Stefanovic

25.07.2016 09:16

@Secam se ... - Nije ruzno, ako je istina, a ako nije, onda je kleveta i krivicno delo.

NEKO POZNAT

25.07.2016 07:31

Samo pisi i uzdisi...tesko profesorima,tesko im je bilo bas! SAMO NAPRED MALAAA!

Грађанин

25.07.2016 08:39

Ништа ту није ружно. Професор само прича реално. И драги мој професоре, жалосно је у ствари што си ти увелико у праву, само што то обичан народ каже другим језиком. Ти си културан па бираш речи, али ја сам такве увек звао кур**ма. Ја својим професорима некада нисам могао у очи да гледам, чист респект. Данас наставнике и професоре јашу и туку, а ево дошло време и да силују.

momazver

25.07.2016 09:36

E moj profo.Sve i da je ceo roman fikcija, a nije CEO, jedno je istina taj/ta psiholog u školi džaba je primao platu,jer ništa nije napravio!..I ako je TO što ti pričaš SVE istina, ne pročitah da su svoje/sexualne/ problema sa učenicom muški profesori IZNELI na nekoj od sednica škole...Realno, inklinira da/u to vreme/ nisu bili impotentni...kao i da ti tvoje kolege nisu svi,baš sve rekli...Uostalom, napiši i ti knjigu.npr.*Nema dlake u pici Saobraćajno-tehničke škole Zemun*

miki

25.07.2016 11:13

šlihtanje direktoru po tome su ti što predaju fizičko poznati.

VladaMax

25.07.2016 13:23

Nije losa

bg 242

27.07.2016 03:33

skretanje paznje sa ekonomije i socijalnih pitanja?