Pinkove zvezde
screenshot
Pinkove zvezde

screenshot

Pinkove zvezde, Foto: screenshot

Talentovani mališani su usvojili sve sugestije i poslušali savete žirija i u drugom krugu pokazali još bolje pevanje.

Mladi talenti su birali razne pesme, a neki od njih su izabrali i omiljene pesme članova žirija, kao i pesme koje su ih podsetile na ranu mladost.

Adriana Salahović je sinoć otpevala pesmu Lejle Hot "Suza stihova" i pobrala sve simpatije žirija. 

 

- Imaš divnu boju glasa. Ti tako miluješ dok pevaš. Uživala sam slušajuči te i gledajući te, toliko si lepa devojčica. Sve pohvale - rekla je Jelena Tomašević.

Sergej Pajić je od svog imenjaka Sergeja Ćetkovića dobio sve pohvale za kontakt sa publikom.

 

 

Sara Asanović je za svoje sinoćnje izvođenje pesme Laure Pauzini "A ritorno da te" dobila svih pet glasova žirija, ali i more komplimenata.

 

- Pevala si moju omiljenu pesmu, hvala ti do neba! Ovo je prvi put da slušam ovu pesmu u "Pinkovim zvezdicama" i otpevala si je divno - kazala je Jelena Tomašević.

Mladi talenti sve više napreduju, pa gledaoci s nestrpljenjem očekuju naredni petak kako bi uživali u talentima dece koji nas ostavljaju bez daha svaki put kada izađu na scenu.

Komentari (1)

Vanja

26.11.2016 20:29

Realno, u odnosu na prvu sezonu ova je za 10 klasa slabija. (Cast izuzecima, kojih je jedno do dvoje) Najgore od svega je sto se prosecnoj deci ubacuje u glavu trip da su vanserijski talenti. O posedicama niko ne razmislja.