Taksi
Profimedia
Taksi

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Tragediji je prethodilo pretakanje goriva u pomoćnim prostorijama Vincićeve kuće. Tada je, prema nezvaničnim informacijama, u prostoriji eksplodirala sijalica, što je izazvalo eksploziju i zapaljenje goriva.

Opekotine je tada zadobio i prijatelj nastradalog taksiste.

Željko R. (49) iz Mokrina, inače bivši policajac, i dalje je u teškom stanju. On se nalazi se u Kliničkom centru.

"Pacijent Ž.R. je teškog opšteg stanja i nalazi se u intezivnoj jedinici Urgentnog centra pod stalnim nadzorom lekara", saopštila je Jelena Jurišin, portparolka Kliničkog centra Vojvodine.

 Obojica muškaraca opekotine su zadobili prilikom pretakanja zapaljive tečnosti u pomoćnoj prostoriji, rečeno je za Kurir u kikindskoj policiji. Sa teškim opekotinama prebačeni su kolima Hitne pomoći u kikindsku bolnicu.

"Pacijenti su primljeni u petak. Dopremljeni su nešto posle četiri sata ujutro. Opekotine su kod obojice zahvatile celo telo. Jedan muškarac je imao opekotine opasne po život. Medicinski smo ih zbrinuli i odmah uputili u Urgentni centar novosadskog Kliničkog centra", izjavio je dr Jovan Jakonić, pomoćnik direktora.

Nastradali Sava Vincić je posedovao dva kombija. Njima je prevozio putnike, radnike, sportske ekipe... Iza sebe je ostavio tri ćerke.