Marija Šerifović u Zvezdama Granda
Printskrin TV Prva
Marija Šerifović u Zvezdama Granda
Marija Šerifović u Zvezdama Granda, Foto: Printskrin TV Prva

Šestočlani stručni žiri emisije "Zvezde Granda" u večerašnjoj epizodi pobunio se protiv pravila koje je postavio produkcijski žiri, koji čine direktor "Granda" Saša Popović i muzički urednik "Zvezda Granda" Snežana Đurišić.

Naime, Šaban, Jelena, Viki, Marija, Ana i Bosanac smatrali su da oba kandidata Mirza i Lazar zaslužuju da direktno idu u treći krug, pa nisu hteli da glasaju samo za jednog, iako pravila produkcije tako nalažu. Zbog toga su se dogovorili da deo žirija glasa za jednog, a drugi deo za drugog, tako da svaki dobije po tri glasa.

Međutim Viki se zbunila, pa je umesto taster 1 stisla taster 2 i tako izludela kolege iz svog žirija, pa i Đurišićku.

- Viki, dobila si jedinicu - rekla je koleginici Snežana.

Ovako je izgledala pomenuta situacija!

Na kraju emisije nastupili su Cican Đokić i Vlastimir Janković Laki, nakon čega su usledili komentari žirija.

Pravi šok za gledaoce bio je trenutak kada je Marija Šerifović otkrila da joj je Vlastimir pisao na društvenoj mreži Fejsbuk. Zatražio je od nje da ga što više podrži, a onda će naći načina da joj se oduži. Ona je tu poruku pročitala pred svima, što je nasmejalo publiku i ostale članove žirija.

"Kako ćeš da mi se odužiš", pitala je Marija Vlastimira, dok je on zbunjeno gledao i ćutao. Viki Miljković je rekla da ceni njegovu snalažljivost, a Saša Popović je rekao da mu ne zamera, ali takva vrsta protekcije ne prolazi kod žirija.

U treći krug "Grandovog" takmičenja plasirali su se: Edis Hadžić, Aleksandra Mladenović, Haris Kulović, Kristina Denić, Lazar Rančić, Mirza Delić, Emina Islamović, Jetiš Hadija i Vlastimir Janković.

Pogledajte celu večerašnju epizodu "Zvezda Granda"!

 

Komentari (2)

Limun

14.02.2016 05:19

U obrazila da je bogom data,,ništa ljuckosti u nju nema..Junačko je djelo napravila što je pročitala poruku od ovog Vlastimira..Da si joj ponudio izlazak rado bi pristala ovako rekao si da ćeš joj se odužiti..Kako?uzima ona lovu..Ne samo ona nego garantovano svi iz Žirija..Jer neke pevače ili pevačice "puste" koje pojma nemaju..Kako i Zašto osim što dobiju malo u džep!!!

Rade

15.02.2016 22:47

Mali nema veze s pevanjem, a i ovaj postupak je stvarno debilan.