Suze u "Zvezdama Granda"
screenshot
Suze u

screenshot

Suze u "Zvezdama Granda", Foto: screenshot

Aleksandar je otpevao pesme "Žal za Despina" i "Ako imam pravo". Prvu pesmu je posvetio devojci sa kojom više nije u vezi, a kada je došao do refrena on se rasplakao i legao na pod.

Kada je završio sa izvođenjem numera, Aleksandar je priznao da već dugo nije u vezi sa devojkom koju voli i da mu je ona rekla da će se pomiriti samo ako prođe u "Zvezdama Granda" i postane popularan.

Šokirani članovi žirija nisu mogli da veruju šta vide i čuju, Aca Lukas se čak prekrstio, a Jelena Karleuši nije bilo dovoljno to što je videla uplakanog momka, pa mu je "dolila so na ranu".

- Ona nije vredna nijednog tvog minuta više provedenog na ovoj sceni. Ona nije vredna ovakvog poniženja! Ti si jedna prava muška budala! Ti si jedan rogonja - odbrusila je Karleuša takmičaru koji je pokušavao da zaustavi suze, ali bezuspešno.

Ipak, Aca Lukas je odbranio Aleksandra i rekao mu da je njegov potez "šmekerski".

- Svaka čast što si pokazao toliko ljubavi prema toj devojci, ali moram da ti kažem da ona toga nije vredna. Ti si ispao pravi šmeker i ja ti skidam kapu - rekao je popularni pevač.

 

Komentari (5)

anja

11.12.2016 18:13

koji si ti novinar covece? gledas tv i prepricavas nam ono sto smo gledali uzas!!!

lični stav.

11.12.2016 22:21

@anja - Ja sam pročitao, jer ove bljuvotine, magarca lopova i konjušara koji se obogatio na tuđim mukama i ne gledam. Prema navedenom tekstu i vedeu, neviđena budaletina. Tanja je u pravu ovaj je spreman i da ubije zbog neuzvraćene ljubavi.Psihički je totalno odlepio.

Tamara

11.12.2016 18:43

Ovo je gore od samoubistva . Ne postoje reci . Samo poruka toj devojci - pazi se ti seko od ove budaletine - ko moze ovoliko da voli TAJ ISTO TOLIKO MOZE I DA MRZI . Devojku treba zastititi dok ne bude kasno ... dakle primite ga da peva jer nista on nije gori pevac od ''karleuse'' nadjite mu neku nesrecnicu da mu malo skrene misli ... i da ta devojka Bojana nadje mir od budalu . Nije ovo ljubav - ovo je bolest I TRAGEDIJA U NAJAVI pred vise od milion ljudi koji su imali priliku da vide ''ovo'' .

Angel Mk

11.12.2016 22:30

Stidim se sto sam makedonac,odakle izadje ova budala

nedjo

12.12.2016 08:59

decko je komplet idiot