Boris Tadić i Čedomir Jovanović
Milan Ilić
Boris Tadić i Čedomir Jovanović

Milan Ilić

Drim tim: Čedomir servirao, Boris posluživao, Foto: Milan Ilić

Kapućino kampanja! Čedomir Jovanović i Boris Tadić oprobali su se iza šanka u jednom ugostiteljskom objektu na Dorćolu i tom prilikom okupljenim građanima delili kafu koje je kuvao lider LDP-a, naglasivši tom prilikom da se mora sprečiti odlazak obrazovane omladine iz države.

- Jedan od najvećih izazova sa kojima se Srbija suočava jeste odlazak mladih iz zemlje, što se mora zaustaviti što pre - rekao je Jovanović, na šta se nadovezao Tadić:

- Mi mladost i mlade posmatramo kao razvojni potencijal društva i ono što je tragično jeste da danas svaki treći mladi živi u riziku od siromaštva. To su jedini ekonomski parametri koje imamo danas u Srbiji koji su potpuno jasni.

Boris Tadić i Čedomir Jovanović

Milan Ilić

Foto: Milan Ilić

Jovanović, koji je posluživao kafu, poručio je da je Srbija „licemerna zemlja“ jer je u njoj načelno svako za mlade, a suočava se sa velikim odlivom mladih.

- Želim da stavimo tačku na to licemerje koje nas guši i koje nam sužava perpsektivu - rekao je Jovanović i istakao da bi želeo da Srbija dug prema mladima vrati tako što će podržati projekat besplatnog bežičnog interneta.

- Moramo omogućiti mladima da uhvate korak sa svetom uprkos barijerama i granicama koje je prokleta, glupa, luda politika postavila u protekih 25 godina između Srbije i čitavog sveta.

Boris Tadić i Čedomir Jovanović

Milan Ilić

Foto: Milan Ilić

Komentari (8)

Gile

27.03.2016 07:45

Covek sa belegom - n e s r e c a ! takav je imao i Gorbacov Eto pravi posao za Cedu ! N i k a d jel to znaci da ne prelaze celzujus !

branko1

27.03.2016 09:13

Verujem da su svi zadovoljni,jer su u takvim poslovima vrh,a to im je I intelektualni domet

Драгомир

27.03.2016 09:53

Када се пише о Чеди ја коментаришем афоризмима! ... Кажу да је србин ГЕЏА а у дворишту буде МЕРЏА! Држава не зарезује народ а они наоштрени?Школован глас зна када треба ћутати.Ко је скренуо скренуо је а остали нека хватају кривину.У кревету нису битне године већ минути.Мало по мало све се више чује ,,што је много много је,,!Право да вам кажем да смо много криви!Гледај мајку - бирај ћерку!Ако гледаш бабу онда бирај кајмак!Није крив Ђура већ је Дара превршила меру.Ко те има има да га нема!

Amater

27.03.2016 10:09

I u kampanji KRADU DRZAVU dali su izdavali FISKALNE RACUNE,RADE NA CRNO,NEMAJU SANITARNU KNJIZICU,drzavo reaguj posalji inspekciju u kafic.

kurta

27.03.2016 10:26

dva tuzna pajaca!!!

Šeput

27.03.2016 10:50

Ovi ljudi nisu normalni, oni pricaju kao dok su oni vladali sve je bilo u najboljem redu, i eto dodjose ovi (SNS) i sve upropastise. A niko da kaze mi smo prodali firme, radnike isterali na ulice, zemlju dali tajkunima pare iz budzeta stavljali u svoje dzepove, i sve je to ludi narode dobro. Glasajte opet za nas! Esad' hajde bednici popite kapucino sto ce ici na racun gazde lokala i glasajte za Čedu,koji nista ne radi a zivi k'o lord. Čedo vrati Fidelinku, objasni narodu kako si dosao do nje.

bosa

27.03.2016 20:40

ha ha ha koji narod to su im članovi stranke,naj gore je što su oni ubeđeni da je narod toliko lud pa će glasati za njih.napredovali su čeda je za prošle izbore imao sam kombi stranku ,a sad zajedno sa tadićem imaju kombi stranku. ha ha ha

mirko

27.03.2016 21:31

CILJ IM JE SAMO CENZUS I DA NASTAVLJAJU KRADJU NA GRBACI NARODA