Dušan Svilar
Screenshoot Youtube
Dušan Svilar

Screenshoot Youtube

Dušan Svilar, Foto: Screenshoot Youtube

Dušan Svilar takmičio se rame uz rame sa Radom Manojlović, Milanom Stankovićem, Milanom Dinčićem Dinčom, Slobodanom Barjatarovićem Cobetom, Nemanjom Stevanović i Silvijom Nedeljković.

Na finalnoj manifestaciji, koja je održana na "Tašmajdanskom stadion", Svilar je otpevao hit Zdravka Čolića "Čija je ona zvijezda", a svojim izvođenjem mnoge je oduševio. Gostujući u emisiji "Zvezde Granda Specijal", Dušan je otkrio zašto je u finalu pevao baš tu Čolinu pesmu.

Zdravko Čolić

Alo!/Dejan Briza

Zdravko Čolić, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Postoji jedna priča u vezi sa odabirom ove pesme. Bili smo tada, pred finale, na turneji u Crnoj Gori. Jedne večeri, Sale nas je pozvao na večeru, eto, da imamo dogovor pre finala, da nas uputi kako će to finale izgledati. I onda nas je upozorio da izaberemo neku pesmu koja će biti efektna za finale, zato što će biti malo krugova. On je rekao u jednom trenutku: "Vidite, da sam ja na vašem mestu, ja bih izabrao recimo "Čija je ono zvijezda". I u tom trenutku ja sam to zapamtio, a pošto mi se pesma svidela, onda sam i tu pesmu i prijavio - rekao je Svilar.

Na 37:43 minutu možete čuti šta je Dušan Svilar rekao na tu temu:  

 

Komentari (2)

nedjo

16.04.2018 22:30

ovaj dečko ,ali ič se ne uklapa sa grand stadom...

TANJA@NEDJO

17.04.2018 00:20

@nedjo - TAKO JE.MISLIM DA SE DECKO NAKON TAKMICENJA POSVETIO OBRAZOVANJU I ZAPUSTIO KARIJERU.SJAJNO PEVA.IMA DRZANJE PRAVOG GOSPODINA.DIVNO VASPITAN.LEP I ZGODAN DECKO.OD MENE SVE POHVALE ZA SVE STO JE DO SADA POKAZAO I URADIO.