Tijana Savić
Instagram/ticasavic
 

A photo posted by Tijana Savic (@ticasavic) on Aug 14, 2016 at 5:43am PDT

 

Tijana Savić udata je za Vujadinovog starijeg brata Uroša. Par je u srećnom braku već pet godina i imaju ćerkicu Lenu (3).

 

A photo posted by Tijana Savic (@ticasavic) on Aug 16, 2016 at 3:22am PDT

 

Inače, Tijana je i prezenterka vesti na treće kanalu "Pink" televizije. S obzirom na to da se i supruga Duleta Savića, Marina Rajević, bavi istim poslom, Tijana ne krije koliko joj je svekrva pomogla.

 

A photo posted by Tijana Savic (@ticasavic) on Aug 26, 2016 at 12:55pm PDT

 

- Marina mi je dala savete koji su mi mnogo pomogli! Da sam birala svekra i svekrvu, bolje ne bih našla! Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu.

Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto mi smo imali mnogo sreće – rekla je Tijana svojevremeno za "Pink".

Komentari (1)

Tamara

19.10.2016 16:58

Od sve Duletove snajke - najlepsa je DULETOVA SUPRUGA - jedna gospodja , jedna dama , jedna normalna i pametna zena , jedna Srpkinja ... sve . Pozdrav gospodji Marini Rajevic Savic . Uzgred SNAJKA PREZENTERKA VESTI nije njoj dorasla ... druge su danas godine ... Marina Rajevic Savic DOK ANDJELI SPAVAJU Nevenka R Paunovic TRECI KANAL ... I NORMALNI MUSKARCI KOJI SU VODILI DNEVNIK DO 5. OKTOBRA - to vise ne postoji na medijskom nebu Srbije . Dace Gospod Bog BILO I PONOVILO SE .