Nataša Bekvalac
Vesna Lalić
Nataša Bekvalac

Milan Ilić

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić, Foto: Milan Ilić

Najpre, prvo javno priznanje za neverstvo u vezi, a još važnije za ovu priču, pitanje da li je Nata varala bivše momke ili bivše muževe. Danas, Bekvalčeva uživa u romansi sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem i kako kaže, nakon dva propala braki i šaranja sa strane, i „dalje veruje u pravu i iskrenu ljubav“.

Ali, pre nego što će Bekvalčeva izneti ovo priznanje, ljubavne prevare mnogih poznatih tabloidi su u potpunosti razotkril, ali i tada, domaće javne ličnosti su uporno odbijali da priznaju da nisu bili verni svojim partnerima. Pođimo od najsvežijeg primera.

Trougao Lukas-Jarić Sonja

Aca Lukas i Sonja

Instagram/sonjavu

Aca Lukas i Sonja, Foto: Instagram/sonjavu

 Ljubavni trougao, Sonja-Lukas-Jarić, na koncu priče dobio je neočekivani rasplet. Od navodne tajne i strastvene romanse, prepune pikantnih detalja kojih se ni holivudska produkcija ne bi postidela, ostalo je - skoro pa ništa. Naime, kako se pisalo, romansa je prekinuta onog trenutka kada je Lukas, u stilu tajnog agenta, a uz pomoć mobilnog telefona, otkrio „gde, sa kim, i kako vatreno ga je“ Sonja varala.

Marko Jarić

Rajko Ristić

Marko Jarić , Foto: Rajko Ristić

 Jarić se samo jednom oglasio kratkim saopštenjem da je „ta priča glupost“, Sonja mudro ćuti, a jednio je Lukas na kraju balade izaša kao pobednik, sa „novom devojkom u liku izvesne Branislave iz Loznice, a navodno će ova romansa dobiti hepiend, samo da sadašnji muž Lukasove devojke pristane da joj da razvod.

Ana Sević i Darko Lazić

Ana Sević i Darko Lazić

Petar Marković

Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Petar Marković

 
Bračni par Sević-Lazić postao je kolateralna šteta nastala iz skandala bračnog para Vuksanović. Naime, po pisanju tabloida ni Lukas nije bio veran Sonji, a navodno ju je varao sa pevačicom Anom Sević. Ana ni u jednom trenutku nije reagovala na ova pisanja, kao ni njen suprug Darko Lazić, o čijem su neverstvu tabloidi pisali godinama.

Fudbaleri skupo platili neverstvo

Milan Biševac, fudbaler italijanskog Lacija, našao se u neobranom grožđu, kada je njegova navodno bivša ljubavnica Božana Vujinović iz osvete, objavila njihove fotografija na Instagramu. Prevaru nije priznao, ali je banjalučku starletu navodno tužio za iznudu novca. Njegov kolega, Bane Ivanović, navodno se viđao sa Marijanom Mateus, svaki put kada je dizajnerka bila u Londonu. Međutim, najveći skandal desio se fudbaleru Nenadu Jestroviću, kada ga je anonimna devojka ucenila zbog seks snimka.


Na zadnjem sedištu Karićevog „hamera“

Bojan Karić i Jelena Karleuša

Đorđe Kojadinović

Bojan Karić i Jelena Karleuša, Foto: Đorđe Kojadinović

 Za mnoge, pa i Jelenu Karleušu, kako je sama mnogo puta naglašavala, brak sa Bojanom Karićem, članom jedne od najbogatijih porodica u Srbiji, kao da se nije ni dogodio. Najverovatnije, zbog činjenice što je trajao svega tri meseca. Razlog razvoda, bilo je Karleušino navodno neverstvo sa telohraniteljem, sa kojim je opet navodno uhvaćena na delu. Tačnije, kako se tada pisalo, pevačicu su Karići uhvatili dok je razmenjivala nežnosti sa telohraniteljem na zadnjem sedištu porodičnog „hamera“. A sve ovo, navodno.

Do danas, Karleuša ne odustaje od priče da je ova afera „čista nameštaljka“.

Muž, ljubavnik, kum

Dara Bubamara i Milan Kesić

Masanori Jošida

Dara Bubamara i Milan Kesić, Foto: Masanori Jošida

 Pevačica Dara Bubamara nedavno je bila u centru medijske pažnje kada je jedan tabloid objavio njene nage fotografije koje je, kako je kasnije insistirala, slala tadašnjem suprugu Milanu Kesiću. Navodno, slala ih je ljubavniku, neimenovanom mladom reprezentativcu, a umesto da prizna prevaru, Dara je pažnju medija usmerila na svog bivšeg kuma i prijatelja, kog je optužila da je spornu prepisku i fotografije dostavio novinarima. Danas je Dara srećno razvedena žena, a nakon braka sa ugostiteljem iz Pariza, pevačica se kratko zabavljala košarkašem Duškom Bunićem, a sada je navodno u vezi sa hrvatskim biznismenom.

Ni treća sreća

Džunior Džek i Kaja

RAS

Džunior Džek i Kaja, Foto: RAS

 Ako je verovati pisanju tabloida, ni treći brak nije doneo sreću pop pevačici Kaji Ostojić. Pre dve godine, javnost se zabavljala pričom da se Kaja viđa sa 13 godina mlađim „orlićem“ Vukašinom Jovanovićem, svaki put kada mladi sportista dođe u Brisel, gde Kaja živi. Pevačica je tada negirala ove navode, insistirajući na priči da je sa „Vukašinom samo u prijateljskim odnosima“, čak i onda kada su se na internetu pojavile njihove fotografije na kojima su zagrljeni.

Komentari (4)

SKUP

14.07.2017 07:12

NERADNIKA POSRNULIH U NEMORALU! JEDNO IM JE SIGURNO, ČEKA IH BESPLATNO LEČENJE I NACIONALNA PENZIJA ! RILJAJ I KOPAJ SRBINE GEDZO ZA OVE!

$$$$$$$$

14.07.2017 08:00

Ja mislim da je diva ponosna na svog prvog muža i na ovu sliku.Posle ovoga nju je jedino i mogao da oženi neko ko ceo život trči za loptom pa ne zna kakve žene su na ceni.

DR Gane

14.07.2017 09:54

Što bi rekla moja baka: ,, ČIST KUPLERAJ ZA SVE PARE " !!!!!!!

dudda

14.07.2017 11:35

Ko hoce da vara svog patnera neka vara niko mu ne brani, to je njihova volja ili mozda i potreba, ali ako se u havet na delu ili priznaju sami ko sto kaze nata svi varaju samo ona priznaje da vara dok oni drugi cute. Ja kazem da to nije natin problem ko hoce da prizna prevaru, netreba ona da odaje svoje kolega i pravi problem u porodici. Ako je ona nesrecna u ljubavi to nemora da znaci da ni oni drugi nisu srecni.