Venčanje Jelisavete i Miloša Teodosića
M. Metlaš
Bračni par Teodosić

M. Metlaš

Kume, izgore ti kesa: Marko Pantelić, Foto: M. Metlaš

Baš kao i njihova veza, tako je i svadba bila bila sakrivena od očiju javnosti, a mladenci su učinili sve kako bi svoje venčanje učinili nedostupnim za medije.

Jelisavete i Miloša Teodosića

M. Metlaš

Foto: M. Metlaš

Veliki broj pripadnika obezbeđenja opkolio je restoran u kojem se slavlje odvijalo, dok su za ometanje dronova i mobilnih signala bili zaduženi tehnički uređaji. Dan ranije, radnici su vredno radili pokrivanju delova restorana kroz koje je bilo moguće da paparaci uslikaju mladence.

Gosti su u restoran počeli da pristižu oko 16 časova. Svečani čin odigrao se pola sata kasnije pod pagodom, specijalno dizajniranom i okićenom za ovu priliku. Jelisaveta je uzela prezime Teodosić. Mladencima su među prvima čestitali kumovi, fudbaler Marko Pantelić i Jelisavetina drugarica Dijana, a zatim članovi njihovih porodica. Svi su im, kako saznajemo, poželeli da se što pre ostvare u ulozi roditelja.

 

Među zvanicama su se našle brojne poznate ličnosti - Nina Janković, Tamara Dragičević, Vladimir Aleksić, Miloš Biković, Petar Benčina, Ljuba Bulajić, Boda Ninković, Dragan Petrović Pele, Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Marko Rokvić, Nenad Nenadović, Viktor Savić i mnogi drugi. Goste su zabavljali “Leksington bend” i Bane Mojićević.

Bračni par Teodosić

M. Metlaš

Foto: M. Metlaš

- Zavese na sali su bile spušene do poda kako niko spolja ne bi mogao da uslika mladence. Nikome nije bilo jasno zašto su njih dvoje odlučili da naprave toliku famu oko svog venčanja. S druge strane, Miloš je dužan svim navijačima koji ga godinama podržavaju, a Jelisaveta onima koji je gledaju u predstavama i na filmu, da ovaj trenutak makar delom podele sa njima. Niko im ne bi upropastio venčanje time što bi ih uslikao - kaže naš izvor koji je bio deo ovog slavlja, ali nije želeo da nam otkriva detalje iz poštovanja prema mladencima.

- Mogu samo da vam kažem da su bili veseli i da je sve proteklo kako dolikuje. Točila su se najskuplja pića, meni je bio sastavljen od jela iz svih delova sveta, a čitav prostor bio je u cveću - dodaje naš izvor.

Svadbeno veselje trajalo je do kasno u noć, nakon čega su mladenci otišli da provedu prvu bračnu noć daleko od svih.

Komentari (15)

Djukic

26.06.2017 07:32

Drastican primet tajnog vencanja, poput ovog, je bilo vencanje Ivana Bosiljcica i Jelene Tomasevic. Kako su se tada ponizili i izblamirali pa to je neverovatno! Ulazak autom na sporedan ulaz, stavljanje nekakve kese, plastike mladi na glavu, polivanje i gadjanje kamenjem fotoreportera, a crkveno vencanje da bi skrili obavili u Gornjem Milanovcu, grada sa kojim ni jedno ni drugo nemaju nikakve veze. i sve je to tako islo da bi Jelena u Exkluzivu sve ispricala, cak pokazala i prsten.

Djani

26.06.2017 17:14

@Djukic - Da secam se tog cirkuza.

Plavooka

26.06.2017 22:12

@Djukic - Kakvo venčanje će imati , to je njihv izbor. Njihova intima, i to apsolutno podržavam. Teo je ostvaren, kompletna ličnost, izabranica mu je umetnik, ostvareni odrasli ljudi koji znaju šta hoće. A vi, ne bavite se tračarenjem, ko , šta i kakko već čistite djubre iz svog dvorišta. Mladencima sve najbolje!

Slavkec

26.06.2017 08:40

Dobro da se venčao pre potpisivanja novog ugovora u NBA. Sada će svaki zarađeni dolar da podeli sa Jecom.

sto to tebe

26.06.2017 14:08

@Slavkec - briga ? Zavist ili si samo dezurna trac baba .

ILONA

26.06.2017 22:07

@Slavkec - Naravno, neće sa tobom? Bavi se sobom i ne manipuliši sa Teovim novčanikom.. On je živa legenda.... Asolutno je u pravu, za takve pčripreme svadbe i zabranu medija i mobilnih telefona... Dosta bre. više... Najlepše čestitke!

Venčanje

26.06.2017 08:55

I Đoković nije dao da mu snimaju venčanje stigne! Potpuno podržavam ovakav princip kod poznatih ličnosti! Imali su svoje fotografe, koji su obavljali ovaj zadatak! I dobro je što je bila zabrana korišćenja mobilnih telefona!

Vela

26.06.2017 17:22

@Venčanje - Ima parova koji su takodje zeleli da njihovo vencanje bude obavljeno u tajnosti sto je naravno njihovo pravo bez obzira na ljutnju novinara koji se postavljaju kao da su vlasnici i njihovih i nasih zivota, ali su to umeli da obave na jedan fin, umeren, dostojanstven nacin za razliko npr. od ovih.

deda

26.06.2017 09:06

I kao niko nije mogo da slika a slika iz restorana slikanje na kvarno

ila

26.06.2017 09:13

Ova njihova "idila" nece dugo trajati, rodice dete i onda ce se razvesti zbog nepremostivih razlika, a detetu obezbedjena dobra alimentacija, cisto sumnjam da ga ona toliko voli da je jedva cekala vencanje, mislim da je ovde u pitanju interes

Doris

26.06.2017 17:12

@ila - Jasno ki dan!

MIONA

26.06.2017 22:02

@ila - Opet se javlaju dušebrižnici, sa raznih hipotezama. prekinite da vodite malogradjansku politiku i da dajete sud o nekome koga uopšte ne poznajete. Sem toga, mogu da ih mrze samo ni što ih ne vole... Sve čestitke mladencima!

CITAM

26.06.2017 18:14

i ne verujem! Nikome oni nisu duzni nista i imaju pravo na svoju intimu kao i svi parovi! Haos i dramu prave novinari i paparaci koji bi gazili po lesevima samo da nesto snime!

STELA

26.06.2017 21:58

@CITAM - Ko vam daje pravo islobodu da "razglabate" po medijima gluposti. To je njihova privatnost i niko nema pravo da zabada nos u to.Teov stav u vezi istog, apsolutno podržavam. Mladencima želim svu sreću ovoga sveta!

EMIN

27.06.2017 06:33

@CITAM - Zasto se ovih dana toliko pise o ovoj svadbi? Zar su toliko znacajni likovi koji su stupili u brak?BZV.