Milica Đurđević
Privatna arhiva
Milica Đurđević

Privatna arhiva

Milica Đurđević, Foto: Privatna arhiva

Milica Đurđević, članica Predsedništva i portparolka Pokreta „Zavetnici“, juče se na večnu ljubav zaklela svom dugogodišnjem partneru i predsedniku tog pokreta Stefanu Stamenkovskom. Mladence je u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu venčao mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović, nakon čega je uprilično veselje u restoranu „Stadion“.

Najlepša i jedna od najmlađih političarki u Srbiji imala je pravu tradicionalnu srpsku svadbu, pa je čak i ruzmarin kojim su kićeni mnogobrojni svatovi bio u bojama srpske zastave.

Milica Đurđević

Privatna arhiva

Milica Đurđević, Foto: Privatna arhiva

Mlada je, uz muziku, izvedena iz porodične kuće u Kaluđerici u prisustvu više stotina svatova. Mladoženja Stefan je po Milicu stigao u dugoj koloni vozila. Kapija porodične kuće Đurđević mu je otvorena tek kada je pogodio jabuku, a pogodio je iz prve.

Naša najlepša političarka je za ovaj dan odabrala belu čipkanu venčanicu, a nije se libila ni da zapeva, ali ni da zaigra u kolu. Mladoženja Stefan Stamenkovski je odabrao klasično crno odelo, belu košulju i crnu leptir-mašnu.

U svatovima je bio i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, koji je za sreću mladenaca otpevao pesmu „Ječam žela kosovka devojka”.

Milica Đurđević

Privatna arhiva

Milica Đurđević, Foto: Privatna arhiva

Svečani ručak je održan u restoranu „Stadion hol”, a bilo je više od 500 zvanica. Veselje je trajalo do kasnu u noć, a za muziku je bila zadužena zvezda „Granda“ Biljana Sečivanović, koja je atmosferu dovela do usijanja.

 

Među svatovima je bio veliki broj prijatelja Pokreta „Zavetnici” iz ruske ambasade, ali i iz Ambasade Sirije. Naravno, među gostima su bili i domaći političari, a jedan od njih bio je i poslanik SNS-a Vladimir Đukanović, koji je na svadbu došao u pratnji supruge.

Jabuka pogođena iz prve

Privatna arhiva

Jabuka pogođena iz prve, Foto: Privatna arhiva

Milica i Stefan su u skladnoj vezi već osam godina, a dugo se nije znalo da je njen partijski šef ujedno i njen dečko.

Buduća mlada se, kako tradicija nalaže, od devojačkih dana oprostila tako što je upriličila proslavu u jednom poznatom beogradskom restoranu u srcu Skadarlije.

Mica Zavetnica, kako je zovu, na proslavi je okupila najbliže prijateljice sa kojima se druži još od školskih dana. Ako je suditi po fotografijama koje su njene drugarice objavljivale na društvenim mrežama, devojačko veče je proteklo u fenomenalnoj atmosferi. Najlepša srpska političarka je blistala, a za tu priliku je odabrala vatrenocrvenu haljinu jedne domaće modne kuće.

Komentari (11)

olgaBg

11.09.2017 12:41

ne preterujte, daleko je od najlepse

Ana

11.09.2017 15:21

Mitropolit i zvezde štanda....užas.

Jo

11.09.2017 16:24

@Ana - Ako ti je fosao na svadbu djukanovic lazhov sa fokus radija onda si se popisala na Kosmet

Yossarian

11.09.2017 18:26

Pa to i Milica ima botove da lupaju minuse na sve redom :D Ili... čiji su to botovi, na pozajmici? :D Plastika, najlon i zvezde Granda... ma suva tradicija, nema šta. Trideset godina tradicije, i-haaa.

Marija

11.09.2017 19:09

Zorana Mihajlović je daleko lepša, ako pričamo o političarkama na vlasti, ili blizu vlasti, kao što je Mica, i njen satelitski pokret. Neka se ona udala, nagrađuje Vučić lojalnost, pakt o saradnji, mladoženja dosta podseća na Vučka, i karakterno i likom.

Gubernator Klatimir Smutin

11.09.2017 22:15

U "Goši" ne primaju plate,klinci u srbiji rade za minimalac(18 000) ili malo više,ali da razliku vrate gazdi na ruke...ma ko ih j.b.,važno da su navodna "lepotica" političarka milica i njen hebač u medijima,a razvod će da ih košta kao St.Petra kajgana! Srbija je politički na dnu dna ! Koliko je amfilohije uzeo za svoj audio performans u vidu pesme"Ječam žnjela.." Sramota,bruka.! U Srbiji ko ima para može da kupi bilo kojeg popa.Kada budem skupio dovoljno para Amfilohije će pevati "Ustani,Bane "

Dacha

11.09.2017 22:35

Mashala ! Sto bi rekli braca turci! Petstotia zvanica !? Ko to placa...?

Teodora

12.09.2017 00:12

Otkud je ova "političarka" pa još i "najlepša srpska"? Kakva budalaština!

Ona

12.09.2017 00:13

najlepsa???

Деки

13.09.2017 01:06

Nova Mira i Slobo nam stizu! Jadna majko,kad sad imaju ovoliko para a ne zaposleni sta ce tek biti kad se dohvate bidzeta!

Patriota pravi

14.09.2017 12:53

Da se ne lažemo, nit su oni neki političari, nit patriote, danas svaka budala može da registruje neki pokret ili grupu gradjana (registracija košta par hiljada dinara), i da nešto se mlatara po raznim skupovima... U njihovom pokretu su navodno sve mladi ljudi bez prihoda, a ko onda finanisira sve skupove, kampanje, marketing... Igrom slučaja i ja sam deo protiv režimskog pokreta, i ne mogu da dam intervju ni na lokalnoj radio stanici, a zavetnici često na medijima sa nacionalnom frekvencijom...