Le Talek i  Donals prate Kangu u  plesnim  koracima
FK Crvena zvezda
Kao porodica: Fudbaleri Zvezde posle meča u Razgradu

FK Crvena zvezda

Kao porodica: Fudbaleri Zvezde posle meča u Razgradu, Foto: FK Crvena zvezda

Revanš meč 2. avgusta (20.30) svi dočekuju sa nestrpljenjem, a ono što bi puna “Marakana” pre svega volela da vidi je bar jedan, ako ne i više Kanginih plesova, strelca drugog gola u Razgradu. Jedan od njegovih saigrača, Luis Ibanjez, oduševljen je proslavom gola, a imao je šta i da obeća navijačima u razgovoru za “Alo!”.

Bez čarki nema fudbala

Kod faula nad Aleksandrom Kataijem došlo je do tenzije i koškanja. Iako niko nije kažnjen jer se sve ubrzo smirilo, o manjem incidentu ipak se pričalo. - Sve je to normalno, jer svi želimo da pobedimo. Ako nema čarki, onda nema ni fudbala - jasan je Ibanjez.

- To je neki njegov ples koji nam je pokazao, on se tako veseli i preneo je to i na nas. Čestitam i njemu i Kataiju na golovima, ali je najbitnije od svega da smo mi tim. Ako nema kompaktnosti i dobre atmosfere, nema ni rezultata. Samo da prođemo, pa ćemo slaviti do zore, ništa nam neće biti problem ako Zvezda uđe u Evropu posle mnogo godina. I zaplesaćemo u Kanginom stilu ako navijači to budu hteli - poručuje Ibanjez.

Prepun utisaka posle remija, ali i velike šanse za pobedu, Argentinac očekuje punu “Marakanu”, jer, kako tvrdi, ništa ne može zaplašiti protivnika kao huk 60.000 navijača.

Slavlje tek  dolazi: Luis  Ibanjez

FK Crvena zvezda

Slavlje tek dolazi: Luis Ibanjez, Foto: FK Crvena zvezda

- Priželjkujem da dođe što više navijača, da pevaju svih 90 minuta i podržavaju nas, jer je to nešto najbolje što nama igračima može da se desi. To nas pogura kao ništa! Naši gosti nemaju priliku da na svom terenu osete takvu atmosferu, i to je naša prednost - tvrdi Ibanjez.

Žal za olako primljenim golom dobra je lekcija pred revanš u utorak od 20.30.
- Mogli smo i bolje da prođemo, to je činjenica. Pala nam je koncentracija i primili smo olako gol. U fudbalu je možda i najvažnije biti oprezan i koncentrisan. Ali šta je, tu je, rezultat je svakako dobar i garantujem da ćemo dati naš maksimum.

Le Talek i  Donals prate Kangu u  plesnim  koracima

FK Crvena zvezda

Le Talek i Donals prate Kangu u plesnim koracima, Foto: FK Crvena zvezda

Igrači bogatog Ludogoreca i pored ne baš reprezentativne igre koju su prikazali na svom terenu, i te kako prete Zvezdi! Svetislav Đakov, kapiten Ludogoreca, rekao je da je njegov tim u odnosu na beogradski - klasa!

- Ja nikada ne bih rekao da smo mi bolji tim, jer se uvek sve vidi na terenu. Imamo revanš na svom terenu i veliku priliku da demantujemo izjave protivnika, a nadam se da ćemo iskoristiti to - zaključuje Ibanjez.

Na revanš za 800 dinara

Prodaja karata za revanš u utorak počinje danas od 11 časova i trajaće sve do početka utakmice sa bugarskim šampionom. Ulaz na severnu i južnu tribinu iznosi 800 dinara, mesto na istoku košta 1.200, a na zapadu 1.500. VIP lože su 3.000, a VIP galerija 4.000.