Eva Ras
Zoran Lončarević
Eva Ras

Zoran Lončarević

Eva Ras, Foto: Zoran Lončarević

Glumica (77) u seksi komediji indijskog režisera S. Šridara „Saga o tri nevina muškarca“ ima škakljive scene sa mladim Momčilom Otaševićem (26). Glumica za „Alo!“ priča kako je bilo na snimanju ove komedije, koja na jesen stiže u bioskope.

- Kako je bilo snimanju i kako je glumiti seksi scene sa Momčilom Otaševićem?

- Mi nismo snimali pornografski film i nije bilo teško da igram sa mladićima. Svi smo profesionalci i sasvim smo dobro razumeli šta treba da radimo da bi komedija bila urnebesno smešna. Strasti oko moje uloge se ne smiruju, region se trese. Svi su se zakačili za matoru vešticu i mladića s kojim vodi ljubav - kroz smeh će Eva, koju, kako tvrdi, narod koji sreće na ulici podržava.

- Da li biste u stvarnom životu pristali na seks sa nekim ko je pet decenija mlađi od vas?

- Nisam od te sorte, naprotiv, drugačiju ulogu mi je sudbina dodelila. Svih ovih godina verna sam Radomiru Steviću Rasu, koji je umro 1982, a verna sam mu jer sam ga volela i ljubav ne može da prestane zato što je on umro. Moja ljubav prema njemu trajaće do moje smrti.

Momčilo Otašević

Đorđe Kojadinović

Momčilo Otašević, Foto: Đorđe Kojadinović

- Da li je Momčilu Otaševiću bilo neprijatno da glumi seksi scene sa vama?

- Momčilo Otašević je duhovit, čitala sam u nekim novinama da je izjavio da njemu nije pripala čast da, kao Nikola Kojo u kultnom filmu „Mi nismo anđeli“, legne u krevet sa Evom Ras! Tajanstveno se ogradio kako je imao dve scene sa mnom i lepo je bilo raditi zajedno, ali da je spornu scenu sa mnom snimio naš kolega Danilo Babović, a ne on. To je istina, ali nisu bezazlene ni one druge dve scene s Momčilom, i tamo ima za šta da se valja od smeha, ali da ne otkrijem sve kako bi imalo šta da se gleda kad film stigne u bioskope.

Save

Save

Komentari (1)

Сава Прокоповић из Ритопека

26.08.2016 15:16

Ова Ева лаже. А шта је са мачком у филму Љубавни случај ПТТ раднице. Ма да не идемо даље. После глуме, она уписала продукцију, како би била са младим студентима. Ева је мађарска Јеврејка. Нека живи у свом свету. Она воли интернет и виртуелни свет за њу је све. Изгубила је мужа и ћерку и није јој лако. Мало је скренула, када подржава ове из антисрпског и несрпског табора. Шта су јој криви Срби, када је све добила од Срба и Србије.