Vršac
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kamion-šleper slovenačke registracije zabio se u porodičnu kuću Marka i Danijele Miškić kod Vikovaca rano jutros, oko 6.20 sati. Kamion je celom vozačkom kabinom završio u sobi u kojoj je tada spavala njihova ćerka. Probivši kapiju i zid kuće, kamion je odgurao i krevet devojčice na koju su popadali dijelovi srušenog zida. Samo srećom je preživela zadobivši frakturu lobanje.

Povređen je i vozač kamiona i on je takođe prevezen u bolnicu.

- U to sam vreme već bio budan. Ustao sam i pio kafu. Odjednom sam začuo nešto kao pucanje prozora, stakla, lima, ne znam ni sam, a odmah potom se cela kuća zatresla. Pomislio sam da je zemljotres. Sin se probudio uplašen, odjednom čujem da žena vrišti iz prednjeg dela kuće. Trčim tamo, ona stoji ispred ćerkinih vrata i ne možemo da ih otvorimo. Razbio sam vrata da uđemo, unutra sve puno prašine, mrak je još bio. Upalimo svetlo i imamo šta da vidimo. Soba puna blokova, komada zidova, sve popadalo po ćerkinom krevetu. Ona krvave glave pokušava da ustane sklanjajući te blokove sa sebe. Krevet joj je bio na sredini prostorije. Pogledam desno, a ono kamionska kabina razbila ceo zid, došla do pola sobe. Bili smo u šoku svi - kaže tata Marko koji je potom izneo ćerku napolje plašeći se da se ostatak sobe ne uruši.

kamion uleteo u kuću

Foto printskrin

 

Mama je otišla sa njom u vinkovačku bolnicu da provere da li osim razbijene glave ima neke unutrašnje povrede.

Majka je, inače, spavala u sobi pored ćerkine.

Vozač kamiona, sredovečni muškarac, takođe je povređen, ali je uspeo sam da izađe iz kamiona nakon što se zabio u kuću, piše portal 24sata.hr.

- Video sam ga na ulici kako zbunjeno hoda okolo. Verujem da je i on bio u šoku. Bio je i on krvav. Hitna ga je odvezla pa nisam stigao da ga pitam što mu se dogodilo tokom vožnje pa se na sasvim ravnoj ulici pogubio i završio u našoj kući. Možda je zaspao jer da je imao srčani ili moždani udar, ne bi samo tako izašao iz kamiona - nagađa Marko koji ne može da veruje da se kamion zabio u njegovu kuću, a za samo 20-ak centimetara  omašio kuću u kojoj niko ne živi!

On se pita da li će se taj deo kuće srušiti kada budu odvukli kamion, koji je skrenuvši s puta pokupio usput i nekoliko čempresa, nadzornu stanicu za vodoosnabdevanjei kanalizaciju koja se nalazi uz ulicu.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading