Aleksandar Vučić i Kolinda Grabar Kitarović, Zagreb
Tanjug/Dimitrije Goll
Aleksandar Vučić i Kolinda Grabar Kitarović, Zagreb

Tanjug/Dimitrije Goll

Aleksandar Vučić i Kolinda Grabar Kitarović, Zagreb, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kako se navodi u analizi koju su objavili svi vodeći svetski mediji, u srpsko-hrvatskim odnosima se dogodilo nešto čudno, što niko nije očekivao s obzirom na istoriju problema između te dve zemlje.

Najveće čuđenje izazvala je činjenica da u srpsko-hrvatskim odnosima već deset dana nije bilo teških reči i prozivki, što je ocenjeno "najvećim čudom još od onoga kada je Mojsije razdvojio vodu Crvenog mora i omogući narodu izraljiskom da utekne krvoločnom faraonu".

- Bez obzira na dosadašnje silne uspehe u svađanju Srba i Hrvata, kao i brojnim ratovima i međusobim krvoprolićima, zahvaljujući kojima su njihovi odnosi svakodnevno bili protkani što verbalnim a što oružanim prepucavanjima, desilo se čudo - ova dva naroda već deset dana nisu ispalila otrovne strele jedni protiv drugih! Nešto se veoma čudno dešava tamo, ali ipak ostaje nada da će se sve vratiti u normalu - navodi se u ovoj analizi.

EKSKLUZIVNO!

Zaharova nova ambasadorka Rusije u Srbiji!

Marija Zaharova

profimedia

Marija Zaharova, Foto: profimedia

Marija Zaharova biće nova ambasadorka Rusije u Srbiji, ekskluzivno saznaje "Alo!"!

Izvor iz Kremlja otkrio je za naš list da je ovo bila "sasvim logična odluka".

- Sadašnja direktorka Službe za komunikaciju i informisanje Ministarstva inostranih poslova Rusije naslediće Aleksandra Vasiljeviča Čepurina na mestu ambasadora Ruske Federacije u Srbiji, pošto je procenjeno da će imati bolje odnose sa srpskim vlastima, posebno sa vašim Ministarstvom spoljnih poslova, odnosno samim mininstrom. Uočeno je, naime, da taj tandem već duže vreme odlično funkcioniše, što sami po sebi može da donese još bolje odnose, ne samo među našim državama - otkriva za "Alo!" izvor iz Kremlja.

IMA LOGIKE

Ameri nude Jokiću državljanstvo!

Nikola Jokić

Tanjug/AP

Nikola Jokić, Foto: AP

Sjedinjene Američke Države ponudile su Nikoli Jokiću državljanstvo, ekskluzivno saznaje "Alo!"!

Vašingtonska administracija odlučila se na ovaj potez jer Jokić od dolaska u NBA pokazuje sve bolje i bolje igre, a nedavno je zabeležio i najbrži tripl dabl u istoriji najjače košarkaške lige na svetu. Upravo to je, otkriva naš izvor iz Vašingtona, bio razlog da mu ponude državljanstvo.

- Realno, momak je nerealan! Igra kao da je rođen u, recimo, Bruklinu, a ne u Somboru. Ma, igra kao svaki odličan američki košarkaš, da nema to ime, prezime i poreklo, bilo bi sasvim normalno što je američki državljanin. Iskreno, besmisleno je da neko ko nije Amerikanac igra tako dobro, pa smo odlučili da mu ponudimo državljanstvo. Kada i zvanično postane Amerikanac,

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (12)

marija

25.02.2018 08:04

i da je je istina u tem somboru vojvodjanin se ne odrice sombora gde i zene piju vina.

Majka

25.02.2018 08:35

Od starog neprijatelja nikad prijatelj!

zemljopisac

25.02.2018 10:06

Mislim da 2/3 sveta nezna gde se nalaze Srbija i Hrvatska? Verujem da ih zato neboli glava.

vojvođanski separatista

25.02.2018 10:59

Ma da, svet je u šoku, sve svetske berze će da padnu zbog odnosa dva plemena koja žive u devetnaestom veku.

Biljka

25.02.2018 17:47

Krajnje je vreme da prestanemo sa medjusobnim orepucavanjem i pocnemo da resavamo probleme!

Nikica

25.02.2018 18:52

U cudu su kad nismo u dobrim odnosima, u cudu kad jesmo...

Nedeljko

25.02.2018 19:28

Ja bi bio u šoku kada bi strane sile prestale da primenjuju dvostruke standarde kad je Srbija u pitanju. To što se zalažemo za mir i saradnju nije čudno već zdravo stanje svesti.

3t

25.02.2018 21:38

Bilo je vreme da se odnosi poboljsaju, trud predsednika se isplatio

Ariz

26.02.2018 00:11

Ono sto je bilo nikada nevemo zaboraviti ali mora se ziveti sa susedima u sto boljim odnosima i drago mi je da idemo ka tome.

Rastko

26.02.2018 00:24

To sto se radi na mirnom resavanju problema i na dijalogu je za svaku pohvalu.

Smilja77

26.02.2018 00:47

To je samo rezultat iskrene namere da se prevaziđe istorija koja je nametnula srpskom i hrvatskom narodu takve odnose. Diplomatija je neophodna a sada su se našla dva lidera ovih naroda koji gledaju u bolju zajedničku budućnost.

Smilja77

26.02.2018 00:50

Vučić i Kolinda daju šansu da se pomire strane koje imaju mnogo više razloga i interesa da poboljšaju saradnju i reše usnula pitanja i probleme kojima se decenijama niko nije bavio.