Umrla u najgorim mukama: Jelena Marjanović (33)
Facebook
Jelena Krsmanović Marjanović

Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi

Jelena Krsmanović Marjanović, Foto: Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi

Vladimir Marjanović, svekar svirepo ubijene pevačice Jelene, kaže da je njegov sin Zoran zadržan u policiji, kao i da policijsko zadržavanje od 48 sati traje do sutra, a da će onda sud odlučiti da li će odrediti produženje.

- Neće još da ga puste, ne zna se još ništa. Rade ljudi svoj posao. U cilju istrage ne mogu da kažem ništa više. Po proceduri svi smo osumnjičeni, prvo on, pa ja, pa svi redom. Oni treba da otklone svaku sumnju - rekao je Marjanović.

- Idemo sada na prepoznavanje... Zvali su nas... Ako mogu Zorana bar tako da poštedim novog šoka... Ne znam kada će ga pustiti, još uvek je u policiji... Ispituju ga o najsitnijim detaljima... Kažu da su to "formalnosti" - kada si se probudio, kada si izašao iz kuće... Ne znam zašto ga toliko drže, ispituju ga i za taj čekić - rekao je Vladimir i odmah posle toga zaćutao ne želeći da završi započetu rečenicu.

Svekar ubijene pevačice nije želeo da odgovori na pitanje da li su ga forenzičari obavestili da tragaju za čekićem jer sumnjaju da su Jeleni smrtonosne povrede nanete njime.

Jelena ubijena čekićem?!

Na mestu zločina juče su bili forenzičari i pretraživali teren detektorom za metal. Prema nezvaničnim informacijama, tražili su čekić kojim je pevačica, prema poslednjim informacijama, ubijena.

 Zoranov kum Ivica Ajdarević rekao je da ne želi da daje izjave dok obdukcioni nalaz ne bude završen.

- Samo da dobijemo pravu informaciju pa ćemo razgovarati, nemojte sada ništa da me pitate - rekao je Ajdarević izlazeći iz kuće Marjanovića.

Zoranov sin iz prvog braka izašao je iz kuće u pratnji nekoliko drugova, ali je žurnim korakom prošao pored novinara i odsečno rekao:

- Samo bez slikanja!

Komentari (3)

dasa

04.04.2016 14:17

u izjavi jednoj svekar rece njegov cekic.

mira

04.04.2016 15:30

Sve mi je to vrlo mutno i sumnjivo!I

eeeeeeeeee

04.04.2016 17:57

ovde su Svi iz njenog okruzenja sumnjivi, muz koji je Izgubio iz vida i posle PET sati prijavio nestanak sa povredjenim rukama, dugokosi svekar koji suze roni i kum koji kaze da su prijatelji dve tri godine, a ona se udala pre SEST godina....