Naslovna za 14.11.2017.
Alo!
Naslovna za 14.11.2017.

Alo!

Foto: Alo!

Moji prijatelji su oduvek bili fascinirani činjenicom da se bavim estradnim novinarstvom. Ima i onih koji mi zameraju na tome, ali što je najvažnije, ravnodušnih nema, i to na moju sreću. Ravnodušnost nikada nisam voleo kao osećanje. Ma koliko da se svi foliraju kako ne znaju ko su Jeca i Ceca i ko su učesnici „Zadruge” i „Parova”, jasno nam je svima da na taj način žele da postave sebe iznad „folk-rijaliti-skandal” situacija i pričaju samo o tome koju su knjigu pročitali. A zapravo su biblioteku videli jedino na filmu.

E, sad, da ne bih previše kritikovao i postao kao oni koji „ne slušaju i ne gledaju”, želim da podelim sa vama vest koja je mene i te kako obradovala. S obzirom na to da radim sa ljudima koji su srećni i ispunjeni, imaju svoje živote i posao rade na najbolji mogući način, ideju da našim čitaocima, to jest vama, poklonimo dodatak o poznatima prihvatio sam sa oduševljenjem.

Svi oni koji vole da se opuste uz lagane teme iz života poznatih i da saznaju sve tajne koje su „vipovci” godinama pokušavali da sakriju od danas će imati priliku da svakog utorka dobiju na poklon VIP magazin o poznatima na dvadeset strana.

Ponosan sam na činjenicu da smo jedini koji imaju dodatak o poznatima koji će izlaziti na dvadeset strana i da ono na čemu nedeljama vredno radimo i pripremamo dajemo na poklon našim čitaocima. Veliko iznenađenje će svakako biti zanimljive rubrike koje smo osmislili, a verujem da će vam se i te kako dopasti, jer će nas razlikovati od ostalih i biti još jedan od razloga zbog kojeg ćete svakog utorka uz kaficu čitati VIP dodatak koji izlazi uz „Alo!”.