Ema Lapin
Rajko Ristić
Ema Lapin

Rajko Ristić

Ema Lapin, Foto: Rajko Ristić

U stanu ove pevačice je među garderobom i u kesama nađeno šest kilograma droge - oko dvadeset paketa marihuane, za koje je tvrdila da ne zna kako su se našli u njenom stanu.

Posle ovog incidenta pritvor joj je bio određen do daljeg, a pevačica se za sve to vreme nije oglašavala. Pošto je na svoje društvene mreže često kačila slike sa egzotičnih putovanja, sa skupim automobilima i garderobom, a čak tri spota snimila je na Maldivima, pretpostavilo se da je luksuzan život sebi priuštila upravo kao diler narkotika ili kao član već razvijene narko-grupe.

Kako se utvrdilo da neće ometati istragu ili uticati na svedoke, Ema je nedavno puštena da se brani sa slobode. Na pitanje o vremenu koje je provela u zatvoru i svemu što joj se desilo nije smela da nam odgovori jer je i dalje pod istragom, ali je odlučila da ovaj period ostavi iza sebe i pokuša svoj život da dovede u red. U ovome će joj sigurno pomoći novi izabranik sa kojim smo uspeli da je uslikamo na Adi Ciganliji.

Mlada pevačica je očigledno mnogo nedostajala svom dečku čim na radoznale poglede nije obraćao pažnju dok su razmenjivali nežnosti i igrali se u vodi. Kako se ovaj nepoznati mladić umorio od bacanja svoje drage u vodu, red je bio da nešto prezalogaji. On se odlučio da sebi priušti malo drugačiji obrok, pa se naočigled svih poslužio Eminom zadnjicom. Iako nije htela da nam otkrije ime ovog kršnog momka, rekla je da je sa njim nekoliko meseci i da je srećna što je ostao uz nju i što joj je podrška u svemu. Na more ipak neće još otići, bar dok se istraga ne završi, a kada se situacija sa optužbama reši, najavljuje nove projekte i pesme.

- Trenutno ne mogu ništa da uradim, ali jedva čekam da se sve završi i da dobijem mogućnost da se svojoj karijeri makisimalno posvetim i pokažem da sam pevačica, a ne starleta - rekla nam je Ema. 

 

Komentari (5)

Marko

07.08.2017 00:17

E, jadna... Na šta je spala! S konja na magarca! A i udebljala se!

nedjo

07.08.2017 00:42

i vi dajete prostora ovoj ljudskoj nistariji

Mister

07.08.2017 03:11

Da je normalna drzava ona bi bila u zatvor,a ona jos pravi narod na budale bez srama slika se za novine....ejj Srbijo

Radojka

07.08.2017 10:25

Treba pohapsiti sve dilere i njiove pomoćnike to je zlo, toliko su porodica u crno zavili od prodaje heroina i trave, sve tu gamad treba počistiti i proterati van zemlje!

Istina

07.08.2017 18:45

@Radojka - Ova luda od mace.t