Slavlje trajalo do tri posle ponoći
profimedia
Slavlje trajalo do tri posle ponoći

profimedia

Slavlje trajalo do tri posle ponoći, Foto: profimedia

Kako saznajemo, Švajnijev prsten staje 5.000 evra, dok je Anina burma skoro deset puta skuplja jer je opasana retkim dijamantima, pa košta 45.000 evra. Ipak, kako bi razlika u ceni bila manja, Bastijan je sat platio 34.000 evra, dok je za suprugin iskeširao 11.000. Ana je burmu stavila na levu ruku, kako je i običaj kod katolika, dok je verenički prsten, vredan 60.000 evra, skinula.

- Ljudi iz agencije za organizaciju venčanja su po Švajnijevoj želji burme naručili od „Tifanija“, a Ana i Bastijan su ih probali u juvelirnicama koje su im bile najbliže u tom trenutku jer zbog poslovnih obaveza nisu mogli zajedno da biraju prstenje. Mladoženja je iskeširao burme, ali i identične satove, koje su pazirili zajedno. Anin prsten je skuplji jer ima dijamante i drago kamenje. Obe burme imaju posvetu i datum sa unutrašnje strane i presvučene su posebnom vrstom plemenitog metala koji ih štiti od bilo koje vrste oštećenja - kaže naš izvor blizak ljudima iz protokola.

Okitili se satovima

Alo!

Okitili se satovima, Foto: Alo!

Slavlju koje su mladenci priredili nakon crkvenog venčanja prisustvovalo je 300 zvanica iz celog sveta, a svatovi su se zabavljali do ranih jutarnjih sati. Goste je zabavljala hrvatska pevačica Nina Badrić, koja je iz kulturnog zdanja Arsenale u Veneciji izašla oko 3.30, kada se slavlje završilo.

- Gosti su gondolama stizali iz hotela u kojima su bili smešteni, a mladencima su kao poklon ostavljali koverte sa pozamašnim sumama. Bilo je i onih koji su Ani i Švajniju doneli retke umetničke antikvitete, čija cena dostiže basnoslovne sume. Mnogi su poželeli Švajniju i Ani da ubrzo dobiju naslednika, osim ukoliko ne žele da sačekaju još koju titulu Ivanovićeve - otkriva naš izvor blizak zvanicama.

Anin prsten je optočen retkim dijamantima

profimedia

Anin prsten je optočen retkim dijamantima, Foto: profimedia

- Svadba je bila veoma vesela, mladenci su sve vreme đuskali, družili se i nazdravljali sa gostima. Piće i hrana su bili iz svih delova sveta, pa je svačiji ukus bio podmiren - dodaje naš izvor.

Komentari (7)

lili

15.07.2016 07:43

Srecno! Kako je lepo kad je covek mlad, zdrav, zaljubljen i bogat.

citateljka

15.07.2016 07:51

Pitanje za redakciju: Koji znak ili slovo predstavljaju one tri horizontalne crtice (odozgo na dole sve krace, koje treba ukucati da bi poruka mogla da se posalje)? Pozdrav i unapred hvala na pomoci!

s

15.07.2016 08:53

@citateljka - Meni je uspelo kada sam stavila slovo E

mihailo

15.07.2016 10:02

@citateljka - Latinica, veliko slovo " F "

Ceca

15.07.2016 10:42

Kipili od svojih para. Kad imas mnogo i kriterijumj su drugaciji. Nisu nikom nista ukrali za razliku od mnogih koji kupuju od tudjih para. Zelim im svu srecu.

Cika Velja

15.07.2016 13:39

Pa verovatno ovi u zlatari Majdanpek nisu imali odgovarajuce burme pa su otisli kod Tifanija.

Vanja

15.07.2016 15:08

Satovi su Rolex, Anini sponzori, nikad ih ne skida. Jos joj placaju milione da ih nosi. Pogledajte Instagram profil Rolexa pa cete videti.