Dogovori o veselju  počeli u Pržnu
Milorad Milanković
Mlada jedva čeka da  kaže „da“:  Aleksandra  Jeftanović

Goran Srdanov

Mlada jedva čeka da kaže „da“: Aleksandra Jeftanović, Foto: Goran Srdanov

Kako saznaje „Alo!”, popularni par nije žalio para kada je u pitanju svadbeno veselje, pa će tako za slavlje odvojiti oko 50.000 evra, a sve prisutne goste će uveseljavati Saša Matić.

- Već mesecima Aleksandra i Saša planiraju kako će izgledati njihovo slavlje. Venčanje će se obaviti u crkvi u centru grada, a potom se sele u jedan od najluksuznijih beogradskih restorana. Dogovorili su se da na slavlju bude oko 150 gostiju, koje će uveseljavati Saša Matić, kog Aleksandra voli da sluša dok peva. Što se tiče venčanice, Aleksandra će nositi haljinu poznatog srpskog kreatora sa kojim već godinama sarađuje - otkriva izvor „Alo!“ i dodaje:

Budući mladenci lako su se dogovorili oko svih detalja

Milorad Milanković

Budući mladenci lako su se dogovorili oko svih detalja, Foto: Milorad Milanković

- Nakon crkvenog venčanja u restoranu će biti organizovano građansko venčanje. Kumovi će biti njihovi dugogodišnji prijatelji. Aleksandra je već odabrala dekoraciju i cveće - priča izvor.

Dogovori o veselju  počeli u Pržnu

Milorad Milanković

Dogovori o veselju počeli u Pržnu, Foto: Milorad Milanković

Kada smo pozvali voditeljku da prokomentariše naša saznanja, kratko nam je poručila:

- Trenutno vozim, pa ne mogu da pričam. Zaista ne želim da komentarišem nešto što želim da ostane moja privatnost, jer su to stvari koje se tiču moje porodice - rekla je voditeljka u izjavi za „Alo!”.

S druge strane, Saša Matić ističe da sa nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će zapevati na svadbi.

Saša Matić

Milan Ilić

Saša Matić, Foto: Milan Ilić

- Aleksandru poznajem dugo. Ona i njen izabranik su moji dragi prijatelji, tako da će mi biti veliko zadovoljstvo da svojim nastupom uveličam njihovo glamurozno slavlje - poručio je pevač za „Alo!“.

Medeni mesec na 41. rođendan

Bračni par neće odmah otići na medeni mesec, već će to uraditi nekoliko meseci kasnije, na Aleksandrin rođendan, koji je jedan od razloga, dok je drugi to što čekaju da njihov petomesečni sin Aleksa malo poraste.

 

Druga sreća

Aleksandri Jeftanović ovo će biti drugi brak. Prethodno je bila udata za rukometaša Ognjena Kajganića. Njih dvoje bili su u braku dve godine, a, iako se činilo da su srećni i zaljubljeni, došlo je do razlaza koji nikad nisu objasnili. I Ognjen je, u međuvremenu, pronašao pravu ljubav, pa sa odbojkašicom Ivanom Đerisilo ima dvogodišnjeg sina.

Save

Komentari (11)

ZAR VEĆ?

24.08.2016 08:36

ZAR SE VEĆ UDAJE, OD KUD SAD TO? PA TEK JE RODILA DRUGO DETE, A PRIČA SE DA JE I TREĆE NA PUTU. BAŠ SU NEŠTO POURILI!!!

miki

24.08.2016 14:21

@ZAR VEĆ? - al se usrećio hahahaha

Papilon

24.08.2016 09:20

U 41-oj pravi glamurozno vencanje klasican primer pomodarstva i kompleksa. Kada se treci put bude vencavala svadba ce kostati 100.000 eura.

mile swajcarac

24.08.2016 11:07

stvarno mnogo toga nerazumem.Samo se u srpskim novinama pise svadba kosta toliko kupila auto za toliko slikala se sa ajfonkom,kupila haljinu skupu razbacuje se sa parama.U normalnom narodu se o parama neprica ili ih imas ili ih nemas.Ja zivim u swajcarskoj 48 godina i verujte mogao bi npraviti svadbu za milion eura ali koga to treba da interesuje ili kome da se dokazujem NERAZUMEM za mene je bitno da svadba bude veselje i sreca onima kojima je najpotrebnija a to su mladenci STRASNO STA MI RADI

saw

24.08.2016 11:34

razvod ce kostati 4x50000

Bojana

24.08.2016 12:26

Kreirana je atmosfera da je obicnim gradjanima nezamislivo da imaju i 50 000 din,i da je to sasvim normalno.Dakle,normalno je raditi i ne zaraditi.Zatim ciljno objavite ovakve naslove kako bi oni praznih stomaka i glava svoj bes usmerili na ovu zenu,umesto na one koji su im omogucili taj luksuz da rade a da ne zarade.U redu,samo jedna zamerka- zasto tekst nije glasio Poznata voditeljka daje 50000e za svadbu,bez imena i prezimena,kao kada pisete o politicarima,ljubavnicama,cascavanjima,bahacenju

ko razume shvatice

24.08.2016 14:17

Kako to da ni jedna doktorka ne pravi svadbu za 50 000?

miki

24.08.2016 14:19

za te pare je mogao i bez polovne da prođe.

ana

24.08.2016 15:00

i bilo je vreme copor dece je naparvio. ona bese jako odvratna i gorda bez pokrica.Onda ju jenmajcinstvo promenilo sa svakim porodjaem je postajala sve normalnija i valjda je konacno zasluzila taj brak. #medjunarodni#

Deny

24.08.2016 15:22

Klasična iskompleksirana i umišljena provincijalka iz Šapca. Takmiči se sa pevaljkama u ceni svadbe. Fuj pokondirenih seljaka, sa prazilukom iz...........

Mirka

24.08.2016 16:45

Vencanje pa pravo na farmu 8.