Suzana Mančić
Printscreen
Suzana Mančić

Printscreen

Suzana Mančić, Foto: Printscreen

Iako ćerke Suzane Mančić, Teodora i Natalija ne vole da se medijski eksponiraju, došle su na majčinu proslavu stote epizode emisije „Suzanin izbor“.

One su bile najupečatljivije i privlačile su poglede svih gostiju.

Starija ćerka Teodora, koja je udata za američkog biznismena znatno starijeg od nje, posle duže pauze došla je u Srbiju specijalno za ovu priliku. One su sve vreme bile uz mamu i non-stop su je grlile.

Suzana Mančić i Simon Ocomokos

LJ. Tozev

Suzana Mančić i Simon Ocomokos, Foto: LJ. Tozev

Suzana je prezadovoljna svojim projektom, što je i potvrdila za "Kurir".

- Tri godine trajemo, nismo verovali da ćemo uspeti. Kako vreme prolazi, sve smo bolji - kaže voditeljka i dodaje da njen verenik Simica nije mogao da dođe zbog obaveza, ali da je ponosan na nju.

Komentari (8)

Drvoseca

12.11.2017 09:39

Ma kakav Simica. I on je valjda shvatio nesto.

Тртрћко

12.11.2017 09:43

Сузана и Симица!Па,опет,Сузана и Симица! ... Ајд да ви там у редакцији АЛО промените плочу и да напишете како смо ја и моја сељанка провели прву брачну ноћ,У то време,бато,било НИШТА ПРЕ БРАКА!Поскидамо се ја и она и ускоро настаде смејање а бога ми било и крстење са обе руке.Прво она скинула шминку а ја гаће ... Ако ош да читате ша је било даље да ми јавите?

D

12.11.2017 10:31

Eh,kako to Simica uvek ne moze kad je bitno?Njih dvoje sigurno nisu zajedno,nego ona to koristi za pojavljivanje u novinama.Jadno.

Lek

12.11.2017 10:40

Suzana bi trebala da se povuce iz javnog zivota jer je vec zrela za penziju i posveti paznju svojim unucima.Sve ima rok trajanja a Suzani Mancic je vec odavno istekao.Fer je da nas postedi njenog pojavljivanja i upornog pokusavanja uglavnom neuspesnog ,da bude u centru paznje.Baka je kao prvo baka pa od nje ne mozete traziti da bude privlacna uprkos mnogim estetskim intervencijama.

Pametan čovek

12.11.2017 11:45

Ko zna koliko taj ima rezervnih Suzana.Taj čovek voli da uživa i ne dozvoljava da ga ulove.

WYW

12.11.2017 14:44

Simici je nasa Suzuki samo skupa igracka za zanimaciju. On drzi sve u svojim rukama i novcaniku. Vuce konce kako hoce,jer mu se moze,a o braku mu ne pada napamet i vesto ga izbegava, jer je on konzervativni Grk, kod kojih se zna red i tradicija.

LEO

12.11.2017 15:24

Simica sve te njene hirove papreno finansira, tako da on odlucuje da li ce doci ili ne.Cerka krenula maminim stopana.' "Divna porodica.

nedjo

12.11.2017 20:37

kad ce neki taze film?