Zna kako da ga oraspoloži
Alo!

 

Suzana Jovanović je na snimanje novogodišnjeg „Granda“ došla sa naslednicom Aleksandrom, i otkrila nam kakav odnos ima s njom.

- Slušaju me naslednici. Moraju da slušaju. Nisam stroga majka, ne glumim strogoću, da im ne dam ništa i da lečim komplekse preko svoje dece. Ova naša deca znaju više nego mi - objašnjava Suzana i dodaje:

- Aleksandra je treća godina i još traži svoj put. Ima dara za slikanje i fotografiju. Voli muziku. Ceo dan nam u kući trešti muzika. I rep, i pop, i metal. Ona sa narodnjacima nema veze. Ima jedino kada pravi rođendane i žurke, tada se slušaju narodnjaci - kaže pevačica i otkriva i šta ona voli da sluša.

- Čovek treba sve da sluša i da posle odabere ono što mu najviše prija. Tako i ja. Privatno volim strani pop, slušam Dženifer Lopez, Maraju, Bijonse, to me odmara, a ponekad slušam klasiku - završava Jovanovićeva.

 

Komentari (5)

realno,

02.12.2016 03:08

nikad nije bio faca,a jos manje pevac...seljaci!!!!

Male tajne velikih majstora

02.12.2016 06:08

Bioloskog oca Suzaninog sina iz prvog braka,svojim vezama lisio je ocinstva i on ga usvojio,a da se taj covek bas nista nije pitao niti je sta mogao!Jednostavno je preskocen kao da ne postoji!Suzana nije zelela da ostavi dete,i to je bio uslov za udaju!

mijau

02.12.2016 07:40

DETE OD TRI GODINE SLUSA REP !!!! I DRZI FOTO-APARAT I SLIKA.... COVECE PA TO JE VANSERIJSKI TALENAT,,,MEDIJI BRZO SVI KOD NJIH PA TO MORA DE SE OVEKOVECI...KOGA BRE VI FARBATE?

Procitajte ponovo

02.12.2016 08:52

@mijau - Treca godina skolovanja (srednja ili fakultet umetnosti). Nije treca godina uzrasta. Verovatno n iste videli, pa vam se omakao komentar.

sanja

02.12.2016 09:06

@mijau - Kcerka Aleksandra je treca god. fakulteta, nije dete od tri godine.