Suzana Mančić
Marko Đoković
Suzana Mančić

Marko Đoković

Početak izvlačenja Suzana Mančić, Foto: Marko Đoković

Najčuvenija Loto devojka sa prostora nekadašnje Jugoslavije, koja je sredinom 80-ih godina prošlog veka žarila i palila na nagradnim izvlačenjima u igri na sreću, testirala je fortunu reprezentaciji Srbije.

Suzana Mančić

Marko Đoković

Narodno verovanje da lepe žene donose nevolju, na svojoj koži osetili su „orlovi“, makar i kroz ovu svojevrsnu igru izazivanja fudbalske sudbine. Jedna od naših najlepših voditeljka svih vremena, kojoj bi na držanju i energiji i danas pozavidele i mnogo mlađe koleginice, uz fatalan osmeh, bez imalo milosti, gurnula je Srbiju u „grupu smrti“.


Kostarika! Srbija se peče na tihoj vatri...

 

Suzana Mančić

Marko Đoković

Obučena u vatreni, crveni komplet, dostojan predstojeće svečane ceremonije u Moskvi, Suzana je pristupila žrebanju i u ćupu napipala tri „vruće“ kuglice u kojima su se krili đavolski teški rivali.

Rukovodeći se pravilima koje je FIFA propisala i unapred poznatim „šeširima“, Suzana je iz onog četvrtog najpre izvukla Srbiju koju je, u sledeća tri izvlačenja, pekla na tihoj vatri. Sve dok na nam na kraju nije zabiberila sa petostrukim šampionom sveta.
Iako smo iz trećeg šešira priželjkivali Iran ili Egipat, Suzana nam je odabrala - Kostariku. Dobro je, bar je zaobišla Švedsku ili Dansku.

Baš lepo. Hrvati. Naši Hrvati!

Suzana Mančić

Marko Đoković

Pomisli smo da nas u nastavku očekuje bingo. Međutim, nakon mešanja kuglica iz drugog šešira, Suzana Mančić je zakuvala sa Hrvatskom.

- Baš lepo. Hrvati. Naši Hrvati. Niko nema što Srbin imade - Hrvata za brata. Bez obzira na to šta njihova predsednica kaže i kakve neodmere izjave daje, mislim da smo mi maltene isti narod. Uostalom, na iste finte igramo.Do juče smo razmenjivali dresove, zašto ne bi smo i sada. Fudbalski ih se ne plašim. Jesu jaki ali ni mi nismo mačji kašalj. Možemo i nerešeno s njima, ali da mi na kraju prođemo dalje - na svoj način šalje vatrene poljupce do Zagreba naša specijalna gošća.

Brazilci? Ako ih pobedimo - skidamo se goli!

Suzana Mančić

Marko Đoković

Ulazimo u finiš, čekamo najtežeg rivala, a priželjkujemo najlakšeg iz prvog šešira - Poljsku. Naravno, Suzanina ruka nas vodi pravo na Brazil! Dok mi čupamo kosu, dama u crvenom zrači optimizmom:

- Šta ste se smrkli? Brazil, pa šta? Hajde da ih tučemo pa da pravimo karneval u Beogradu. Ako ih dobijemo svi se skidamo goli. Nasred Terazija! To bi bilo divno. ’Ajde, ’ajde... Ako ne verujemo u pobedu ne treba ni da idemo u Rusiju - poentira na kraju Suzana Mančić.
OK, to nam je - što nam je. Pretpremijera žreba u Moskvi bila je zanimljiva. Samo, za sve nas je bolje da Suzana ostane 1. decembra kod kuće. Možda nam Marija Komandajeva bude srećnije ruke. Čak smo ubeđeni da Dijego Maradona i Geri Lineker, kao asistenti na žrebu, ne mogu da budu surovi kao „smrtonosna Sju“.

Suzana Mančić

Marko Đoković

U priči kako se po završetku svakog žreba pojavljuju se brojne teorije zavere sa uvek istim zaključnom - nameštaljka, Suzana objašnjava:

- Dok sam izvlačila brojeve za loto naslušala sam se raznoraznih teorija zavere. Od toga da su kuglice namagnetisane, pa razmagnetisane, da su neke teže, neke lakše, do toga da čak i nekih brojeva uopšte nema u bubnju. Naravno da sve to nije tačno. I dalje verujem u istinitost i ispravnost. Često čujem da i na fudbalskim žrebanjima pričaju kako se u ćup guraju kuglice koje su prethodno bile u zamrzivaču, kako bi se osetile pod prstima. Ali, zar nije logično da bi se u tom slučaju staklo zamaglilo, to bi svi videli. Ne, tu nema mućki!

SPRINT najava

Alo.rs