Suzi ima velike želje
Đorđe Kojadinović
Suzi ima velike želje
Suzi ima velike želje, Foto: Đorđe Kojadinović

Naime, Mančićeva je za „Alo!“ ispričala šta bi sve sredila u našoj prestonici da je u mogućnosti, a zatim dodala da već sledeće nedelje ide na orošavanje vagine, a ceo postupak će snimiti kamerom.

- Treba još malo da ostarim da bi me ljudi ozbiljno shvatili u politici. Ono mesto koje bih zauzela je mesto gradonačelnika Beograda, ne bih išla više od nivoa grada - otkriva svoje planove bivša „loto devojka“ i dodaje šta bi sve uradila u gradu.

Nema problem  sa prevarom:  Suzana i Simon
Nema problem sa prevarom: Suzana i Simon, Foto: Zoran Ilić

 

Pomalo varam Simicu

Voditeljka je nekoliko godina u vezi sa Simonom Ocomokosom, a na pitanje da li ga vara, kaže:

- Pa ne nešto mnogo. Imam nameru ove godine, pa ćemo videti dokle će to da stigne. Za sada još nisam, ali nikad se ne zna. Ima žara kada on nije tu, pa mogu da švrljam okolo - kontradiktorna je Suzana, koja objašnjava kako treba da izgleda muškarac sa kojim bi prevarila svog partnera.

- Volim isključivo prave muškarce, znači one koji su išli u vojsku, da znaju da voze auto, da imaju kosu, da se ne depiliraju i da su ludi za mnom. To mora da bude muškarac sa kojim bih sve uradila - kaže ona.

- Trenutno je haos, želela bih da grad bude čist, da bude neki red u gradu, da svuda ima zelenila i cveća i da je infrastruktura bolja. Pogledajte ulice, svaka je puna rupa i sve puca po šavovima. Beograd je dotrajao i treba mu generalka. Bila bih dobar majstor da sve to promenim i napravim bolji Beograd nego sada - priča Suzana kao da je u predizbornoj kampanji i ocenjuje rad sadašnjeg gradonačelnika Siniše Malog.

- Čovek se trudi i radi onako kako može. Koliko neko radi i kako se zalaže, to se najbolje vidi po rezulatima, tako da ću se tu zadržati. Poručila bih mu da nađe lokaciju za groblje kućnih ljubimaca, mislim da je potreba za takvim mestom ogromna - poručuje voditeljka i otkriva svoje planove.

 

- Idem sledeće nedelje na orošavanje vagine. Planiram to da snimim, da svima pokažem kako to izgleda i da se narod više ne čudi tim stvarima. Meni je bitno da je moj Simica presrećan kada obavim taj proces i da posle toga uživa - sa osmehom kaže Suzana.

Ponosna na naslednicu:  Mančićeva sa Teodorom
Ponosna na naslednicu: Mančićeva sa Teodorom, Foto: Dušan Milenković

 

Ćerka mi se udaje u maju

Suzana jedva čeka maj kako bi otišla na svadbu ćerke Teodore Kunić, koja se udaje za biznismena iz Amerike.

- Ćerka mi se udaje u maju u Kaliforniji, biću prisutna tamo i jedva čekam. Njima pokloni nisu potrebni, oni imaju sve što im treba, s druge strane, od mene je dobila sve što sam mogla da joj pružim, a kada to kažem, mislim na obrazovanje i vaspitanje - iskrena je Suzana, kojoj ne smeta što je zet 20 godina stariji od njene ćerke.

- Ne smeta mi to što mnogi zameraju na razlici u godinama između moje ćerke i njenog partnera. Niko nema pravo to da osuđuje. Ako su njih dvoje zadovoljni, godine su samo brojke, meni je to skoz u redu i normalno. Vidim da je voli - kaže voditeljka.

Komentari (12)

Dragomir

06.02.2016 06:50

Ајд да се подасетимо на њен порно снимак?Мрљавила тако да би почетница била охохо ... Добро,да се не изражавам!А када му га да на пушинг ја знам бројку па не гледам!Ми маторци са искуством велимо да је било 'вако ... Обрлатиш лепотицу девојку а она када се скине ... Еј,боље да не описујем!Споља лепо а под одећом?Јој,ја то никада несам радела ... А када сам радела заболи ме глава!

Ćikula

06.02.2016 09:59

@Dragomir - Ona gradonacelnik, pa ona ne moze da uredi svoj zivot, a ne grad. A najbolja zamjena bila bi' joj Jelena Golubovic.To su te pametne bez zanimanja.

O Suzi...

06.02.2016 07:46

Beograd,Mali,uredjenje...a kao poenta -cuveno njeno ,,orosavanje,,!Ni ukusa,ni mirisa,samo gadjenje nad ovakvim likovima.

bojana

06.02.2016 08:39

možda još koji film da pusti , naša Ćićolina, žena bez zanimanja bruka svoju decu

dorcolac

06.02.2016 14:03

@bojana - Suzanu za gradonacelnicu! Ima najbolje preporuke, dva pornica i orosavanje vgine. Ko od aktuelnih politicara moze da se pohvali takvim minulim radom - u korist gradjana!?

Stojan

06.02.2016 09:01

Bjezi budalo jedna

zoran

06.02.2016 11:25

suzo ,,skini '' malog pa orosena snimi ono sto ti posle ukradu...i pevaj sama sebi na uvce

kentaur

06.02.2016 12:56

Moze, samo pod uslovom da "orosavanje ne radis na racun grad

1310 1948

06.02.2016 13:38

jaoj boze , boze , jos ona nam fali.

bosa

06.02.2016 16:18

nek se samo ona drži simice,nek bude srećna što je i on hoće. ha ha ha.još jedna matora starleta bih za gradonačelnicu beograda. jooooooj muko..

maca

06.02.2016 20:31

Suzana je Beogradjanka i nikad se nije bavila kriminalom ,niti je nekome sta uzela ,nije dosla sa njive i nije poharala celu Srbiju

Mirka

07.02.2016 01:52

Aj Suzana skloni se majke ti.