Sportski funkcioner, a nasilnik - Dragan Čapelja
A. L.
Sportski funkcioner, a nasilnik - Dragan Čapelja

A. L.

Nasilnik Dragan Čapelja, Foto: A. L.

"Njemu je izrečena mera zabrane vršenja svih sportskih funkcija, a konačna kazna biće mu izrečena na narednoj sednici disciplinskih organa FSS", navodi se u saopštenju FSS.

Disciplinska komisija je, takođe, zatražila dopunske izjave zbog tog incidenta.

Zbog izjava na račun suđenja novčanom kaznom od 80.000 dinara kažnjen je direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev. Klub iz Humske je zbog velike količine pirotehničkih sredstava u meču sa Vojvodinom kažnjen sa 200.000 dinara i jednim mečom bez publike, uslovno na godinu dana.

Tragovi šamara na licu mlade sportiskinje

A. L.

Tragovi šamara na licu mlade sportiskinje, Foto: A. L.

Fudbalski klub Vojvodina je zbog incidenata na tribinama kažnjen sa 100.000 dinara, a Crvena zvezda sa 300.000 dinara zbog upotrebe pirotehničkih sredstva navijača u mečevima sa Voždovcem i Mladosti u Lučanima.

Zbog propusta u meču Voždovac – Spartak, kada je u igru ušao igrač Filip Stuparević koji nije još napunio 16 godina, Voždovac je kažnjen sa 350.000 dinara.

"Prvi put da zbog ovakvog slučaja nije izrečena kazna oduzimanja bodova, ali komisija smatra da je sve učinjeno iz nehata i zbog toga su kažnjeni pojedinci i klub", rekao je predsednik Disciplinske komisije Žarko Stevanović.

Predstavnik Voždovca Miloš Mirković je kažnjen zbog tog propusta sa 80.000 dinara, a igrač Filip Stuparević sa 25.000 dinara.

Komentari (2)

BATINA IMA DVA KRAJA

25.08.2016 19:46

Ovog hitno u prdekanu, kakva bre suspenzija.

Ana

25.08.2016 23:04

Nije to kazna. Dozivotna suspenzija plus krivicna i materijalna odgovornost. Nadam se da ce debelo da plati svoj strasan bezobrazluk i bahatost.