Tuča Tučnjava Batine
Profimedia
Tuča Tučnjava Batine
Potukle se zbog muškarca, Ilustracija, Foto: Profimedia

Video snimak brutalnog obračuna dve žene zbog muškarca osvanuo je na društvenim mrežama i šokirao svet.

Na snimku iz Brazila se vidi kako žena prvo verbalno napada navodnu ljubavnicu svog muža, a potom kreće brutalno da je bije. Ljubavnica pokušava da se odbrani od napada, ali ne uspeva, te se grčevito drži za vrata zgrade.

Nakon što joj ljubavnici zadala nekoliko jakih udaraca po glavi, razbesnela supruga uhvatila ju je za kosu i krenula je da je vuče po ulicama grada. Niko od prolaznika nije reagovao na krike pretučene žene. Kada je ljubavnicu dovukla do mosta, razjarena supruga je uz pomoć prijateljice pretučenu ženu bacila u vodu.

 

 

 

 

Komentari (8)

MAČIĆ

18.01.2016 14:38

A ŠTA JE URADILA MUŽU? DA SAM JA MUŽ, ZAVRŠILA BI ONA SA MOSTA ALI NE U VODU, NEGO NA KAMENJE. PA KO JE NJU PREVARIO? MUŽ ILI OVA JADNICA?Uvek su mi bile odvratne ovekve zamene teza, i situacija kad se MAČO MUŠKARAC "puva" i tuče drugog dok ga dvojica drže, a on "junački" udara ponosno.

slavko

19.01.2016 02:22

@MAČIĆ - u svakom slucaju muskarac je vise nego bezobrazan zato sto je u braku i ima zenu. plus zensko lako mores prevariti i svaki muskarac laze ako si ne ozenjen i osvojo zenu onda je zena pogresila i nije zena . nego k...a

Sever

18.01.2016 14:41

Ovako treba sa nasim barabama i huliganima! Kad policija ne moze, onda morace da se narod organizuje!

SANJA

18.01.2016 15:27

Au zene, niti je ta ljubavnica kriva a ni zena, krivac je muz. Mi zene smo stvarno lude. Zasto se one biju, pa njega su trebale baciti, ti muskarci su slabici niti su sa zenama a ni sa ljubavnicama , malo ovamo-malo tamo, lazu jednu, lazu drugu. Za koga se tuku i bore, lude su obe, treba obe da nadju sebi drugog coveka.

Djoko

18.01.2016 18:00

@SANJA - Sanja muško krivo????? Da vas toliko pojedinim ženama ne svrbi između noga i da niste toliko ljubomorne , muškarci bi mogli samo zujati oko vaše "gospođe" ko muve Ali spremne ste na sve Žalosno ali istinito

SANJA@Djoko

18.01.2016 18:24

@SANJA - Naravno da je musko krivo, sta ima da trazi sa drugom zenom ako ima zenu, razvedi se pa budi sa kim hoces a ne ovako na dve stolice, malo ti jedna ma daj.

djoko

19.01.2016 08:50

Sanjice draga Da niste takve radodajke muškarci bi mogli kupiti mašinu za muženje krava , koja se automatski iskopčava nakon 2 litre datog proizvoda.Seks mu nikad nebi više pao na pamet.Šta devojkaili oženjena žena ima šta raditi sa oženjenim muškarcem????? Umesto da ga se otarasi ide uništavati familiju Nekad su muškarci bili"lovci" a danas su žene love muškarce Svaka čast poštenim ženama

SANJA@Djoko

19.01.2016 12:29

@djoko - Ima i zena i muskaraca i ovakvih i onakvih, ne opravdavam ni jedne ni druge. A sta radi ozenjen muskarac sa nekom tamo, iako mu se ta daje RADODAJKA pa odbij je, imas zenu, porodicu, sta ce ti to. Da nije hteo ne bi, on je kriv., sta svako ko ti se nudi ti ne odbijas.