Njegova smrt prekinula je njihovu 12 godina dugu ljubav
instagram
Njegova smrt prekinula je njihovu 12 godina dugu ljubav

instagram

Njegova smrt prekinula je njihovu 12 godina dugu ljubav, Foto: instagram

Supruga Anastasija ni posle više od mesec dana iznenadne smrti supruga ne može da sakrije tugu, ali je obećala sebi da će ga se sećati po onome što joj je pružio i ostavio.

- Hajde da živimo samo ljubav - napisala je Anja dirljiv komentar uz fotografiju koju je objavila juče kako bi podsetila sve na to da iako ga je izgubila, njena ljubav ne jenjava.

Ni Mandine kolege ne dopuštaju da sećanje i lepe emocije koje su gajili prema njemu nestanu.

- Za mene odlazak Mande deluje nestvarno i nakon 40 dana od njegove smrti, kao da se nije ni desio. Neprekidno imam utisak da će se pojaviti odnekud i da će reći: „Al‘ sam vas prešao”. Kako vreme prolazi, umesto da mi bude lakše, najiskrenije, najdublje, najljudskije kažem da mi je sve teže - poručio je za „Alo!” Radoš Bajić, reditelj serije „Selo gori, a baba se češlja”, u kojoj je Manda igrao jednu od glavnih uloga - seljaka Milašina.

Gorica Popović i Olga Odanović

Alo!

Gorica Popović i Olga Odanović, Foto: Alo!

- Užasno je teško. Što dani više odmiču, to je teže. Tek sad vidimo koliko nam Manda nedostaje. Ostaće jedna velika praznina zauvek - neutešna je Mandina partnerka Olga Odanović, a ni njihova koleginica Gorica Popović ne krije bol:

- Meni je nezamislivo da su otišli i Manda i Madžgalj. Ja sve to doživljavam kao da su i dalje tu. Često ih gledam na ekranu i zaista ne mogu da shvatim da su nas napustili. Mandu sam obožavala, teško je pomiriti se sa tim ga nema.

Radoš Bajić

Zoran Ilić

Radoš Bajić, Foto: Zoran Ilić

Save

Komentari (9)

Pitanje

25.07.2016 07:08

Razumljivo je da je vremenom praznina sve strasnija,ali Manda je bio donor i nastavio je da ziv ii kroz neke ljude koji su tako sapseni, Jel tako?Zasto se o tome cuti? Jel zato sto donore ne odvoze pogrebna kola priovarnih preduzeca? On je bio divan coovek i umetnik neponovljiv ali je ostalo pitanje da li je nas neko po pitanju donorstva svesno obmanuo. koristeci njegovu smrt. Svi o tome cute,

MAČIĆ

25.07.2016 12:41

@Pitanje - NISAM SIGURNA DA RAZUMEM OČEMU VI UOPŠTE PIŠETE, SEM DA SAM SIGURNA DA SE O TOME ŠTO ZNATE ĆUTI I NE PIŠE. OBJASNITE I NAMA NEOBAVETENIMA O ČEMU VI PIŠETE.

Драгомир

25.07.2016 09:17

О покојнику се увек говори све најбоље а истина каже ДА ЈЕ ТАКАВ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ!А што нико не спомене када је Манда револтиран демонстацијама против црногорца Милошевића нешто учинио са својим колима?Ел беше улетео колима међу демонстранте или ме је издало памћење?Ето тек толико да се зна и памти.

miki

25.07.2016 11:18

i gajbu ti ostavio nemoj da se foliraš!

LAZNI-VELIKANI

25.07.2016 17:15

@miki - SRAM VAS BILO MASONI..OVAJ LIK JE BIO JULOVAC I ULETAO JE AUTOM MEDJU DEMONSTRANTE PROTIV MILOSEVICA.SVE JE DAO DA BI USAO MEDJU VAS PA CAK JE BIO SPREMAN DA POVBREDJUJE I UBIJA LJUDE. SRAM VAS BILO NA STA STE SPALI A LJUDE UBEDJUJETE DA STE SO JEDNOG NARODA...MANDAJE DOBIO ZADAT DA ZAVESTA ORGANE I UCESTVOVAO U OBMANI OBICNOG SVETA...A SADA GA BEZMOZNJAKOVICI VELICAJU..BRUKA

VERA

25.07.2016 18:01

" ni posle mesec dana ne moze da sakrije tugu zbog smrti"??? Pobogu kakvo je to pisanje ???Kao da je proslo 10 g pa da takvu recenicu napisete.Ko normalan posle mesec dana moze da sakrije tugu za nekim voljenim bicem? Manje bombanja a vise smislenosti i obzira.

steva

26.07.2016 16:35

@VERA - moze, znam jednu sto joj umro muz, ona s dvoje dece i nasla novog vozaca sponzora momka (sve u jednom)

Veras

25.07.2016 22:43

Pa I stan I sva slava,a majka onih troje kao I da ne postoji,a ti joj razori zivot sa njim zajedno

Veliki Covek

25.07.2016 23:51

Laka mu zemlja, ali koliko je veliki bio govori da mu je na 40 dana izasla rodbina i JEDAN KOLEGA