Tatjana Vojtehovski, Albert i Jelena Nađ
Alo!
Tatjana Vojtehovski, Albert i Jelena Nađ

Alo!

Tatjana Vojtehovski, Albert i Jelena Nađ, Foto: Alo!

Autorka i novinarka Tatjana Vojtehovski istražuje i donosi nove priče, a u prvoj epizodi koja nosi naziv „Neka čeka pravda“, videćemo ispovest Jelene Nađ, bivše žene proslavljenog fudbalskog reprezentativca Alberta Nađa.

Čućemo potresnu isposvest o nasilju u braku, prebijanjima u trudnoći i iživljavanju pred decom, o neplaćanju alimentacije uprkos pravosnažnoj odluci suda.

Saznaćemo sve o tamnom vilajetu institucija i procedura pomoću kojih majka pokušava da ostvari zakonska prava za troje dece, o tome kako građani ostaju „vezanih ruku“ jer se pravosnažne presude jednostavno ne sprovode u praksi, o pokušajima izvršenja i zapleni imovine Alberta Nađa i o tome kako je fudbaler pokušao da ospori očinstvo nad jednim detetom da ne bi plaćao tri nego dve alimentacije. Najstariji sin svedočiće o ponašanju oca.

Komentari (7)

kobasica srbije

22.09.2016 07:57

E sad će cela Srbija da vidi koliki je ovo psiho ovaj malecki vidi mu se po očima i pogledu da nije sav svoj.

zika

22.09.2016 08:29

Ne mozete optuzivati coveka a da on nema mogucnost da se brani. Ovo pre lici na ogovaranje. I to emituje TV.

Radovan

22.09.2016 10:04

Oooo, sta je pravila s njim toliku decu kada se vec u prvoj trudnoci izivljavao nad njom???!!!

Zena

22.09.2016 11:59

Po meni ovo sve je jako ruzno. Iskeno mislim da je ova zena vise ogorcena nego zlostavljana. Ne podrzavam nasilje nad zenama, ali iz iskustva znam da uvijek treba saslusati obe strane.

Bambi

22.09.2016 18:24

Gde je bila do sada, ako je zlostavljao u prvoj trudnoci ? Zasto je s njim radjala jos dvoje dece ? Ko je platio ta naduvana usta ? Zasto izvrsitelji njemu ne otimaju imovinu za alimentaciju, vec meni za dug Vodovodu od 500 dinara iz 2013. godine.

ja

22.09.2016 18:26

Pitajte Jelenu Nadj odakle joj nova gajba sa sve kaminom ako radi u liliju u zemunu, nego Albert zavrnuo slavinu pa zadnji trzaji jadnice a deca ispastaju

Maja

23.09.2016 00:23

Znaci neverovatno kakve glupe komentare ljudi daju. Ako je sve ovo istina njemu je mesto u zatvoru, a bogme i ovi iz institucija bi trebalo da odgovaraju za necinjene. To sto je neko poznat ne daje mu pravo da radi sta on hoce vec treba da postuje zakon i deci pruzi ne samo po zakonu sto je duzan vec bi normalan covek pruzio i po savesti a ne trazio utvrdjivanje ocinstva kad treba da placa alimentaciju da maze drugima oci. Kao ona ga varala,pa sto se nisi tad razveo i trazio utvrdjivanje ocinsta