Kal Pen i funkcioner demokrata
društvene mreže
Kal Pen i funkcioner demokrata

društvene mreže

Kal Pen i funkcioner demokrata, Foto: društvene mreže

A na marginama konvencije, koja inače traje četiri dana, do sada je imao mnogo zanimljivih susreta, poput sureta sa poznatim glumcem Kalom Penom iz čuvene serije „Doktor Haus“, koji je inače i jedan od govornika na konvenciji, kao i Obamin saradnik.

Dragan Šutanovac

društvene mreže

Dragan Šutanovac, Foto: društvene mreže

- Utisci su fenomenalni, od političkih do produkcijskih. Tome u prilog govori sama činjenica da konvencija traje nekoliko dana, da su govornici iz različitih slojeva društva, od vatrogasaca preko glumaca i političara, do majki čija su deca poginula ili ubijena. Dosta jak utisak ostavio je Sanders kao odgovoran političar koji gubi, ali želi jedinstvenu podršku za demokratsku kandidatkinju - preneo nam je svoje impresije Šutanovac.

Komentari (3)

momazver

28.07.2016 08:46

Lepo Šule. Lepo.Al nemoj pred izbore/u stranci/ da osvane tvoja slika sa Hilari Klinton.Videli smo tu foru Edija Rame/sa Obamom..uslikano negde u hodniku/ koju su Albanci gutnuli.Mi nismo Albanci!

rada

28.07.2016 12:18

@momazver - što se tiče nas običnog naroda ne mora ni da se vraća,koju li je sumu kao donaciju naših para darivao.jer i oni su njima dali kad su finansirali otporaše.vuk dlaku menja al ćud nikad.

ZEKA

29.07.2016 03:32

A JEL POSETIO ZENINOG BRATA DEVINA???????????????