Može biti samo jedan: Pajtić i Šutanovac
Oliver Bunić
Može biti samo jedan: Pajtić i Šutanovac

Oliver Bunić

Može biti samo jedan: Pajtić i Šutanovac, Foto: Oliver Bunić

- Iako je kampanja spolja izgledala dosta fer i demokratski, iza kulisa je sve bilo drugačije. Podmetanja, spletke i ogovaranja bili su sastavni deo ove izborne trke - navodi naš dobro obavešten izvor i dodaje da Šutanovac sprema osvetu.

- Šule nije uspeo da uđe u Skupštinu Srbije i za to direktno krivi Bojana Pajtića. Čim preuzme stranku, on planira da smeni Pajtića sa mesta šefa poslaničke grupe demokrata u Skupštini Srbije i na njegovo mesto dovede Balšu Božovića - navodi naš izvor i dodaje da će funkcijom biti nagrađen i Radoslav Milojičić Kena, koji je i te kako bio aktivan u ovoj kampanji.

- Kena će biti imenovan za predsednika Izvršnog odbora, Aleksandra Jerkov će postati novi internacionalni sekretar, a biće promenjen i poslovni direktor DS-a Amir Bislimi - navodi naš izvor i dodaje da Šutanovac nije oprostio Bislimiju to što je on podržao Bojana Pajtića.

- Na Bislimijevo mesto biće postavljen Edip Šerifov, bivši predsednik Opštine Zvezdara - objašanjava naš izvor.
Međutim, to nije sve! Turbulencije u DS-u dostižu vrhunac kako se bliži subota, a glavno pitanje je ko će imati podršku Dragoljuba Mićunovića.

- Mićun je uvek bio neutralan i nije želeo da se izjašnjava o kandidatima. Međutim, pojavio se na tribini u Nišu, i to u pratnji Nataše Vučković - navodi naš izvor. Interesantno je da Vučkovićeva podržava aktuelnog lidera demokrata, Bojana Pajtića.

Komentari (2)

realista

23.09.2016 07:56

Svi osim Pajtica!!!!!! Doveo je DS na najnize grane zbog afera u Vojvodini i nema neku energiju i harizmu. I Sutanovac ima "rep"ali je svakako pogodniji.Nadam se da ce Micunovic pravilno proceniti.

Sasa

23.09.2016 09:30

Pajtic do pobedee!!