Ne želi da ponovi grešku iz  2014.
Goran Srdanov
Ne želi da ponovi grešku iz  2014.

Goran Srdanov

Ne želi da ponovi grešku iz 2014., Foto: Goran Srdanov

U medijima su se ovih dana pojavile brojne spekulacije kako se Dragan Šutanovac sprema da sruši predsednika Demokrtaske stranke Bojana Pajtića i sedne na čelo te stranke. Bivši ministar odbrane je, kako se spekuliše, već dobio podršku brojnih odbora.
Međutim, naši dobro obavešteni izvori ističu da Šutanovac tvrdi pazar, jer unapred želi da osigura funkciju potpredsednika stranke, koja mu je izmakla na izbornoj skupštini 2014. godine.

- Tvrdi pazar, da bi odustao i bio potpredsednik - objašnjava izvor blizak vrhu DS-a.
Po statutu Demokratske stranke, obaveza je da u narednih šest meseci, počev od 24. aprila, kada su održani republički i lokalni izbori, demokrate između sebe izaberu novo rukovodstvo.

Inače, Dragan Šutanovac se tokom ove predizborne kampanje našao u centru incidenta na Đeram pijaci. Visoki funkcioner demokrata prišao je okupljenim ljudima koji su vređali njega i njegove stranačke saradnike i udario jednog od njih.

Boris Tadić

Dušan Milenković

Boris Tadić, Foto: Dušan Milenković

 

Tadić: Sa DS-om u Palanci i Nišu

Predsednik SDS-a Boris Tadić najavio je da će sa predsednikom DS-a Bojanom Pajtićem razgovarati o zajedničkom nastupu na izborima koji će biti ponovljeni u Beloj Palanci i Nišu. „To je još jedan dokaz zajedničkog delovanja opozicije u borbi protiv aktuelnog režima i SNS-a“, rekao je Tadić i istakao da njegov SDS neće ni na koji način učestvovati u pregovorima oko formiranja nove Vlade Srbije sa SNS-om. „Mi ćemo biti oštra opozicija u parlamentu“, rekao je on.

Komentari (4)

jovo

06.05.2016 06:53

Jedini čovek koji se svom snagom (šamarima) borio za mesto na političom nebu!Šule još samo Pajtića da išamaraš, ove na pijaci si odradio, i to je to.Napred Šule !

milan

06.05.2016 07:10

kakav visoki funkcioner ds izbori su pokazali koliko je on visok on je alfa i omega demokrata ojadili su srbiju vise nego nato bombe

momazver

06.05.2016 08:00

Jel TO mesto beše dooobro plaćeno?Koliko se zna taj lik nikad ništa nije radio džaba!

goran

06.05.2016 09:55

Dok su u vrhu DS jos uvek likovi poput Sutanovca,Pajtica i njima slicnih ,nema oporavka DS-a! Oni su deo rukovodstva koje je organizovalo pljackasku privatizaciju i urusavanje privrede zemlje. Ostavili su pustos i stotine hiljada nezaposlenih iza sebe i time omogucili jos vecem ,sadasnjem zlu,da uzjase vlast. Samo novi i posteni ljudi i jasno distanciranje od ovih,mogu vratiti DS tamo gde joj je i mesto.