Uviđaj nakon eksplozije u Nišu
Ivana Anđelković
Uviđaj nakon eksplozije u Nišu

Ivana Anđelković

Uviđaj nakon eksplozije u Nišu , Foto: Ivana Anđelković

Ima indicija da će se obračuni na ulici nastaviti, zbog čega intenzivna istraga nastoji da rasvetli ko stoji iza ovog napada i tako otkrije da li se priprema nova likvidacije i spreči to krvoproliće!

- Sumnja se da iza podmetanja auto-bombe u Nišu stoje neraščišćeni računi između narko-klanova. Sve ukazuje da će se narko-rat posle ovog krvavog obračuna rasplamsati, jer se u poslu sa drogom obrće ogroman novac! Proverava se s kim je poslovao Aleksandar Barjaktarević, pošto se zna da rat za teritoriju nije glavni razlog sukoba, već da se narko-dileri međusobno ubijaju i zbog osvete za ranije zločine i prevare u poslu - navodi izvor blizak istrazi.

Ubijeni: Stamenković

Alo!

Ubijeni: Stamenković, Foto: Alo!

Kako „Alo!” saznaje, Barjaktarević je bio povezan sa grupom „Pink Panter”, a pominje se i da je navodno bio u sukobu sa ljudima Aleksandra Stamenkovića, koji je ubijen u sačekuši 30. jula u Belvilu.

Prema navodima lekara, teško povređenom Barjaktareviću je amputirana noga do kolena, ali nije životno ugrožen. Međutim, pitanje je da li će Barjaktarević prihvatiti saradnju sa policijom i da li će na saslušanju hteti da otkrije s kim je bio u sukobu.

- Inspektori će saslušati teško povređenog Barjaktarevića čim dobiju dozvolu lekara za to. Neizvesno je da li će on hteti da ukaže na svoje neprijatelje i tako pomogne u istrazi. Policija je dobila snimke sigurnosnih kamera u centru Niša, koje bi eventualno mogle da otkriju ko je i kada postavio auto-bombu, što bi ubrzalo rasplet ovog slučaja - kaže naš sagovornik na kraju razgovora.

Inače, Barjaktarević je odranije poznat policiji. Pre izvesnog vremena je promenio prezime, dok je u policijskom dosijeu zaveden pod imenom Aleksandar Anđelković.

Komentari (4)

ew

30.08.2016 21:21

Dobro je da barem zakoni ulice funkcionisu besprekorno

Milan M

31.08.2016 00:19

Niš je pun narko bosova.A tu su i repovi sa Kosova,Bugarske,Turske

Organi i organizacije

31.08.2016 06:15

Policija na nogama?Pa i to je pomak,sto su se razbudili iz zimskog sna!Samo jos i da se pokrenu pre zime! A obracuni narko klanova?Pa vec malo dosadna vest,jer traju 30g.Stradaju vodje,vojnici,ostaju "ucveljene"drugarice,slucajne prolaznice,poneka zena...ali firma opstaje i sve je jaca!

Andja

31.08.2016 12:45

@Organi i organizacije - Policija treba da bude na nogama u zastiti postenih gradjana a ovi neka se potamane da posten narod pocne normalno da zivi ..