Ljuba Pantović
Instagram/ifbb_pro_ljubagold/
Ljuba Pantović

Instagram/ifbb_pro_ljubagold/

Ljuba Pantović, Foto: Instagram/ifbb_pro_ljubagold/

Istinu o odnosu Ljube i njene mlađe ćerke Gorane otkrio je Srboljub Subotić, nekadašnji dever Pantovićeve.

- Pitajte Aleksandru zašto sestru nikad ne spominje? Ljuba ima još jednu ćerku Goranu, koja tri godine živi kod dečka. Majka je ne zove, niti pita za nju. Zašto majka ne pita za sestru? A sestra je mnogo bolji čovek nego ona (Aleksandra) - rekao je Subotić, a potom šokirao sve u studiju:

- Gorana ne priča sa Ljubom tri godine. Oduzela joj je garderobu, pasoš i sva dokumenta, izbacila je iz kuće zato što se nije složila da Gorana proslavi rođendan kod dečka, pre tri godine. Gorana od tada živi u Kaluđerici s dečkom.

Aleksandra je, međutim, demantovala da ne razgovara sa Goranom, ali nije htela ništa da kaže o odnosu mame i sestre.

Srboljub Subotić

Printskrin TV Hepi

Srboljub Subotić, Foto: Printskrin TV Hepi

Komentari (5)

IVAN

18.01.2017 06:51

KOMŠIJA JE UPRAVU SVE,JE ISTNA LJUBA JE JEDNO ZLO I VELIKI LAŽOV A MALA JE ORIGINAL MAJKA.

Micika

18.01.2017 09:16

@IVAN - Stari su rekli;"Kakva majka,takva kćerka".Tako da je suvišno pisati o pokvarenoj,lažavoj i podmukloj Ljubi,koja pokušava da se u Srbiji pokaže u finom i čestitom svijetlu,a u stvari je jedna ološ kojoj je laž reći kao popiti čašu vode.Uvalila kćerku u Realite znajući da će biti priče o njenom ljubavniku koji joj je odradio i kćerku,neshvatajući da će joj realiti doći glave i osuditi njene postupke i njene laži.Mnogo loša osoba,a još lošija majka!Umjesto da se stidi svega,gospođa hoće u Parovima!

Kalimero

18.01.2017 14:14

Crna LJUBE.Šta napravi od Familije a pogotovo od svoje kćerke.Mislim da si zrela za odgovornost i da ideš malo na lečenje.Može se snimiti sapunica od ovog.Majka gurnula dete ljubavniku zarad popularnosti.:J..bala te Farma.Sad si pobegla u Šveden a kažeš da je mala unučića sa tobom,,obučena,čista nahranjena..Ili su gledaoci gluvi ili si ti blesava.Rečeš a neznaš šta kažeš..A mala kod dede na čuvanje..Kakva si ti lažovčina od majke, a izigravaš neku damu,pametnu ,poštenu..Fino si uradila kćerci!

Sonja

18.01.2017 15:42

Dokle ćete više da pišete o ovom polusvetu i ne znam čime su zaslužile da se nadju u medijima??? Ovo su osobe koje treba zaobilaziti u širokom luku, sve kompletno, a ne da se još o njima piše.

Kaya

18.01.2017 15:55

Skidam kapu i ocu i stricu, a i Golubovicu... Verujem im 1000 %. Svaka cast. Ljuba je kriva za sve.