Povređen dečak
privatna arhiva
Povređen dečak

privatna arhiva

Povređen dečak, Foto: privatna arhiva

Da tuga bude još veća, Z. L. je sina poveo u prodavnicu koju drži njegov rođeni brat S. L., koji je bratanca, zatekavši ga u radnji, pretukao i gurnuo niz stepenice.

Naša saznanja potvrdila je tinejdžerova majka, koja je ogorčena jer je njen bivši suprug nagovorio sina na krađu i što je mladić završio se šest kopči na glavi i modricama po celom telu.

- Bivši suprug je u prošlu subotu nagovorio našeg sina da obiju prodavnicu koju drži njegov brat. Iako se on protivio tome, nije imao izbora, i pošao je sa ocem da mu čuva stražu - vidno uznemirena počinje priču I. L., majka pretučenog dečaka.

Ona dodaje da je njen sin bio iza zadnjeg ulaza dok je otac pokušavao da obije prodavnicu.

- Dok se to dešavalo, naišao je S. L., stric mog sina, i kada je shvatio šta se dešava, počeo je krvnički da mi bije dete. Dok je stric tukao bratanca, bivši suprug je pobegao i ostavo dete na milost i nemilost strica. Koliko je stric bio brutalan govori i činjenica da je zgrabio glavu moga sina i počeo da je udara o bure. Najmanje 20 puta je detetovom glavom udario o metalno bure, a potom je zgrabio dršku od metle, kojom ga je udarao svuda po telu. U međuvremenu, dok je bežao, moj bivši suprug je svratio do svoje majke i rekao joj da će mu brat ubiti dete. Zamalo da moja bivša svekrva, koja je odmah dotrčala i pokušala da zaštiti unuka, izvuče deblji kraj, jer joj se on obratio rečima: „Ubiću te ukoliko se umešaš”, a potom je viknuo da ode kući - rekla je nesrećna žena u dahu.

Prema njenim rečima, ubrzo je stigla i patrola policije, koja je nesrećnog mališana uvela u stričevu kuću.

Muž nedostupan

Nakon što se klupko tog zločina odmotalo, policija je raspisala potragu za Z. L. zbog sumnje da je nagovorio sina da s njim učestvuje u krađi. Naša sagovornica je navela da je pokušavala da stupi u kontakt s njim, ali da se on krije.

- Više puta sam ga zvala na mobilni, ali nije dostupan. Zbog svega što mi je sin preživeo u dogovoru s advokatom ću pokrenuti prijavu protiv bivšeg devera zato što mi je pretukao sina. Neće se izvuči što mi je skoro unišio dete. Ponavljam, ne opravdavam što je sin išao u krađu, ali niko nije trebalo da ga tuče - ispričala je I. L.