Policija je pregledala i radionicu Jahovića
Vladimir Živojinović
Policija je pregledala i radionicu Jahovića

Vladimir Živojinović

Policija je pregledala i radionicu Jahovića, Foto: Vladimir Živojinović

Naime, jedna od sigurnosnih kamera usmerena je ka nasipu u Crvenki. On je u svojstvu građanina zajedno sa sinom Senadom juče dao i izjavu u policiji.

- Inspektori u civilu uzeli su hard-disk na kojem je snimak, jer se nadaju da bi na njemu mogli da vide da li je Jelena bila na nasipu, da li ju je ubica tu napao, ili da makar na snimku uoče nekog sumnjivog. Međutim, pitanje je da li su kamere išta zabaležile, i ako jesu, da li će zavisno od kvaliteta snimka nešto moći da se razazna - kaže sagovornik „Alo!“ blizak istrazi.

Jelena i Emina

Alo!

Jelena i Emina, Foto: Alo!

Emina: Jelenu nisam upoznala

Emina Jahović nije poznavala ubijenu Jelenu Marjanović, rečeno nam je juče u njenoj PR službi. - U Beogradu je bila veoma kratko. Nije se ni videla ni čula sa stricem, jer nije imala vremena ni da trepne - rekao nam je njen PR.

Kako „Alo!“ saznaje, policija je juče sa nalogom za pretres ušla u kuću Jahovića, koja se nalazi nadomak nasipa. Uzeli su jedne muške patike i hard-disk. Dugo su obilazili dvorište koje je u vlasništvu rođenog strica pevačice Emine Jahović.

Za to vreme, sedmorica inspektora u civilu ponovo su juče pretraživali deo nasipa. Ono što svakako zadaje policiji muke, jeste to što im nedostaje glavni dokaz - oružje kojim je nesrećna pevačica ubijena.

- Policajci su odneli i kvaku sa vrata i patike od Emininog brata. Zatražili su da im se otvori Jahovićeva bravarska radionica, koja se nalazi u njihovom dvorištu. Tu su gledali sav alat, ali ništa nisu izdvojili - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

Kriminalistički tehničari u potrazi za  tragovima

Vladimir Živojinović

Kriminalistički tehničari u potrazi za tragovima, Foto: Vladimir Živojinović

- Policija je ovde bila zbog kamera. Ništa mi ne znamo, niti smo išta čuli. Po celi dan radimo - kratko nam je rekla Eminina strina Gordana Jahović.

Kuća Jahovića u Crvenki

Vladimir Živojinović

Kuća Jahovića u Crvenki, Foto: Vladimir Živojinović

Komentari (13)

Mile swajcarac

20.04.2016 06:44

Nemogu da shvatim da jedan skolovan novinar moze staviti ovakav naslov.Stric Emine jahovic snimio Jeleninoga ubicu.Pa onda dalje nastavlja "mozda je snimio"pa dragi (ne) pismeni novinaru ako je naslovom definirano da je snimljen ubica Jelene cemu onda u nastavku teksta rec *mozda ima na kameri kljucni dokaz ako si vec u naslovu naveo da je ubica snimljen.Svima se izvinjavam na prvopisnim greskama srpskoga jezika imam 66 godina a zivim na zapadu punih 47,Toliko od mene poz.bumum

juka

20.04.2016 07:06

@Mile swajcarac - Pa da proda novine za taj dan mora staviti takav naslov!!!!! Aod ubice smo mi još daleko mesecima i godinama...Ako je ovo delo vrhunskih profesionalaca policija nikada nece naci pravog ubicu.KO u slucaju harisa brkica.pozz

Goranin

20.04.2016 07:24

@Mile swajcarac - E,moj Mile, odreagovao si. I neka si! Eva svakoga dana na svim srpskom i makedonskim Tv stanicama "IVANOV ABOLIRAO". Covek se nemoze abolirati vec predmet ili pressad koja se vodi preko nekoga. Srbija je APLICIRALA ZA..... aplicare ima znacenje "prilepiti, nalepiti (taxens marku) umetnuti saru (prilikom tkanja zene obicno apliciraju sare na nosnje,cilimu). Poeterna upotreba "ZNACI" znaci da je osoba nepismena. Posebno kad se pominjao recenice "....ZNACI on je bio u ribolovu".

Srbin

20.04.2016 07:30

@Mile swajcarac - da bi te naterao da kliknes na clanak...svaki ulaz mu donosi prihod od reklama(placaju firme po broju posetioca za svaki clanak posebno) a to je pored stampane novine jedini prihod ... i jedini nacin da dobiju svoju platu ... jeste jadno optuziti nekog ali nije senzacionalnim naslovom navuci posete...nasim ulaskom zaradjuje sebi platu...humani smo bre!!

emka

20.04.2016 12:07

@Mile swajcarac - Goranin @ swajcarac - Opismeni se pa onda salji ovakve komentare. Srbija aplicirala znaci, Srbija podnela molbu..... Rec "applicare" je latinskog porekla i uneta u engleski jezik "applay". Glagol ima mnogo znacenja svrstanih u 14 grupa i jedno od mnogobrojnih je podneti molbu. Podnosilac molbe za posao "job applicant", podnosilac molbe za ubis u skolu "school applicant". To lepljenje marke je samo jedno od mnogobrojnih znacenja. Zato "applay the brake" - sto znaci upotrebi kocnicu.

GLUMICA

20.04.2016 08:13

NOVINAR ,, ALO'' SLIKAO I INTERVJUISAO UBICU ? znak pitanje jese iza ove recenice ali nedostaje DA LI je novinar.....slikao......pa tek onda na kraju znak pitanja. S pravom se cudimo ovakvom nepismenom naslovu.

Neda

20.04.2016 09:30

@GLUMICA - Sta nam ti to isprica majke ti?

GLUMICA

20.04.2016 11:12

@GLUMICA - Naslov te navodi da pomislis da je zaista stric pevacice snimio ubicu. A ja ti kazem da citaoci ne smeju da se dovode u zabludu,i da ispred STRIC JE SNIMIO UBICU treba da stoji DA LI je stric ....pa tek onda znak PITANJE. ako ne ides ili nemas skolu zato ti nije jasno sta sam ,,napricala,, POZDRAV

nenad

20.04.2016 09:25

ovo pisem kao pedesetogodisnjak sa mestom boravka u inostranstvu. moderatorima alo, mora se odati priznanje makar za jednu stvar: u kuriru, ili drugim novinama, nikada necete videti objavljen komentar koji kritikuje autora nekog teksta, ili same novine. u alo, cete moci ostaviti takav komentar koji ce biti objavljen. to je za svaku pohvalu i primer je delovanja demokratije u svom izvornom znacenju. svaka cast.

Posmatrac

20.04.2016 09:31

Policija trazi orujzje i tako ce jos 100 godina...a da mmalo mucnu glavom - mozda nije bilo oruzja, kao su je ubili u kici i davili u vodi i pocupali kosu, mozda su njjenom glavom mlatili od lavabo, kadu ili bilo sta drugo i razbili joj glavu a da nema nikakvog oruzja...pobogu vise uhapsite nekoga pa ce ostali da propevaju a onda ce i on...

vesna

20.04.2016 10:44

Volela bih da prestane sa informacijma o obistvu Jelene Marjanović. Mislim da ste preteratli sa svakodnevnim oglašavanjem, zar nemate drugu vrstu inspiracije kada su novinski članci u pitanju?

JA NA PRIMER NISAM NIKAKAV PRIMER

20.04.2016 12:03

Ne branim novinare i znaju baš da preteraju ali što se tiče ovog članka stavio je znak pitanje na kraju,što znači da li je snimio.

nebojsa

20.04.2016 12:51

Niste jos spominjali vanzemaljce.Kako vas nije sramota vise da zloupotrebljavate neciju tragediju?