Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN 21. III - 20. IV

Partner će vam prepustiti lidersku poziciju. Slobodni će biti osvajački nastrojeni i sledi im uspeh. Iako niste zadovoljni materijalnom situacijom, tragaćete za motivacijom. Pred vama su nove poslovne mogućnosti koje će vam doneti profit.

BIK 21. IV - 21. V

Ukoliko želite da očuvate vezu, moraćete da pokažete više razumevanja za partnera koji prolazi kroz težak period. Slobodni će upoznati intrigantnu osobu. Nećete želeti da se utrkujete, niti da radite u timu.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Partner će imati pregršt predloga, ali ćete se teško usaglašavati u donošenju važnih odluka. Vašoj vezi preti ljubomora, a slobodni će imati više zanimljivih udvarača. Danas su vam zvezde naklonjene, očekujte prosperitet.

RAK 23. VI - 23. VII

U vezama vlada napetost. Slobodni će upoznati osobu za ozbiljnu vezu. Ukoliko se bavite kreativnim poslom, danas možete postići uspeh. Dobro komunicirate sa poslovnim saradnicima i bićete zadovoljni postignutim. Talentovani ste.

LAV 24. VII - 23. VIII

Emotivne veze su skladne, ali ponekad i monotone, dok slobodni imaju upornog udvarača. Partner vam može zameriti zbog odsutnosti i zamišljenosti. Morate pronaći satisfakciju na poslu. Svakodnevica vam ne donosi uzbuđenja.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

I pored povećanog obima posla, prijatni su trenuci u radnom okruženju. Postizanje poslovnih ciljeva idu vam od ruke. Osećate se moćno, za vas ne postoje poslovne prepreke. Emotivne veze biće harmonične, s mnogo romantike i strasti. Slobodni će ući u vezu.

VAGA 24. IX - 23. X

Ukoliko budete imali vremena za partnera, najbolje je da to vreme provedete zajedno van grada, na nekom putu, na izletu ili u izlasku. Posao vam je prioritet i utiče na odnose sa partnerom. Posao vam je konačno krenuo, uzeli ste zalet. Svet je vaš!

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Već duže se mučite u vezi, ali vas ovog puta ne muči partner, već mučite sami sebe zbog ličnih frustracija, sumnji ili nesigurnosti. Ako vam je posao dinamičan i traži intenzivnost i fokus - može se desiti da sada napredujete.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Nervoza na poslu se pojačava, kao i iritiranje nekih kolega ili šefova. Strpljen - spasen. Neće vam biti lako, jer ste spremni na koflikt, ali se o vama govori kao o najotpornijoj osobi koja se poslednja smeje.

JARAC 22. XII - 20. I

Ljubav na daljinu, ljubav sa društvenim ili javnim zabranama, koje ćete svesno kršiti i gotovo uživati u tome. Prijatelj će pomoći da preokrenete poslovne puteve i osetite euforiju kakvoj se niste nadali. Vodite računa o dokumentima.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Vodite se srcem, mada to nekad može da bude bolno, što je previše za vaše emotivne tanane niti. Sledi vam iskušenje jakih strasti, naročito za zauzete Vodolije. Oni koji su vas uvredili, sada se izvinjavaju.

RIBE 20. II - 20. III

Što više budete mogli da zadržite mir i red u svakodnevici, to će vam biti lakše da se nosite sa emotivnim turbulencijama koje su neminovne. Sada je idealan dan da izaberete destinaciju za odmor, letovanje, kao i da počnete ispočetka.